Dropbox compleet vernieuwd!

Veel Windows en Mac gebruikers maken gebruik van Dropbox voor het synchroniseren en delen van bestanden (wij ook!). De applicatie is lekker basic en daardoor eenvoudig in gebruik. Daar komt nu verandering in! Dropbox wordt compleet vernieuwd en wordt een stuk uitgebreider, zwaarder en ingewikkelder. Mogelijk dat dit voor jouw prima werkt en je blijft bent met deze functies, maar veel gebruikers zitten er niet op te wachten.

Vorige week kondigde Dropbox grote vernieuwingen aanbinnen hun desktop applicatie. De voorheen eenvoudige toepassing voor het synchroniseren en delen van bestanden wordt vervangen door een uitgebreid programma met koppelingen naar Google Docs, Microsoft Office, chat-applicatie Slack en Zoom voor videobellen. Dropbox wil eigenlijk een alternatieve versie van de Verkenner (Windows) of Finder (Apple) bieden. Een soort hub met toegang tot al je bestanden.

Heb jij hulp nodig met Dropbox of wil je meer weten over Dropbox Business of misschien wel het Apple alternatief iCloud neem gerust contact met ons op.