Eenvoudig, veilig en simpel

Berg Jeths Advocaten

Analyst ICT mag voor Berg Jeths Advocaten (uit Eindhoven) de gehele ICT verzorgen, hieronder verstaan we de ICT infrastructuur (router, switches) maar ook de beveiliging (firewall, encryptie, wachtwoordkluis etc.), maar ook natuurlijk de werkplekken. Voor de werkplekken hebben wij gekozen voor Microsoft Surface hardware i.c.m. met grote breedbeeld 49” beeldschermen zodat er eenvoudig snel en vooral overzichtelijk in verschillende documenten tegelijk gewerkt kan worden. Wij hebben Berg Jeths advocaten overgenomen van een ICT dienstverlener met een specialisatie voor advocaten kantoren waardoor het voor Berg Jeths misschien even spannend was, maar de overgang is zonder grote problemen verlopen en de advocaten zelf hebben er nauwelijks iets van gemerkt. Het moest vooral “simpeler” en vinden wij #superlogisch.

Bij Berg Jeths Advocaten zit hun expertise o.a. op het begeleiden van bedrijven bij hun activiteiten in het binnen- en buitenland, op het internet (website of webshop), bij overnames, ingeval van financiële moeilijkheden, reorganisatie, bestuurdersaansprakelijkheid, faillissementen (insolventie), geschillen tussen aandeelhouders of vennoten, inzake arbeidsrecht (transitievergoeding / ontslag), vastgoedrecht, huurrecht, (ESF) subsidies, hypotheken, bestuursrecht en bouwrecht.

Daarnaast maken en beoordelen ze contracten en overeenkomsten zoals algemene voorwaarden, privacy verklaringen, managementovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, handelsovereenkomsten, participatieovereenkomsten, geheimhoudingsverklaringen, vaststellingsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, licentieovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en distributieovereenkomsten.

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.