Realisatie van een private cloud omgeving.

Holland Immo Group

Holland Immo Group uit Eindhoven heeft een aantal jaren geleden de stap gemaakt van een non-premise (alles op locatie) omgeving naar een cloud omgeving van hun toenmalige ICT leverancier. Echter bleek deze omgeving niet te langer te passen bij de wensen en eisen van Holland Immo Group. Zo was er behoefte aan meer flexibiliteit en performance. Bijvoorbeeld bij het op- en afschalen van tijdelijke gebruikers. Maar ook de installatie van specifieke software die gebruikt wordt door Holland Immo Group bleek niet altijd mogelijk te zijn.

De oplossing van Analyst ICT: een “private cloud” op basis van Microsoft Azure

Analyst ICT realiseerde voor Holland Immo Group een private cloud omgeving op basis van Microsoft Azure. Hierbij gebruikte wij de laatste Microsoft technologie welke Holland Immo Group de flexibiliteit en performance geeft waar ze naar opzoek zijn. Na het inrichten en testen van deze private cloud omgeving migreerde Analyst ICT de data van de bestaande cloud naar de nieuwe private cloud.

Met deze omgeving is Holland Immo Group klaar voor de toekomst en kan er eenvoudig doorgegroeid worden. Ook is rekening gehouden met specifieke software-, performance- en beveiligingseisen. Dit allemaal op basis van de laatste Microsoft technologieën en standaarden. Holland Immo Group gaf Analyst ICT op klantenvertellen gewoon een “10”

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.