Wij ontzorgen, dat is superlogisch!

Huize Moors

Midden in de Brabantse Kempen (Bladel) vind je Huize Moors. Huize Moors is een sfeervol tehuis voor 28 bewoners die dementie, lichamelijke zorg of ondersteuning die 24 x 7 zorgbehoevend zijn.

Analyst ICT mocht voor deze klant een adviserende rol invullen om een functionele en vooral veilige ICT omgeving te realiseren. Na meerdere gesprekken met de klant is er voor een infrastructuur gekozen die volledig in de publieke cloud opgebouwd is. Door deze keuze kan er voldaan worden aan de strenge eisen die tegenwoordig aan de zorg opgelegd zijn.

Zo is de infrastructuur opgebouwd in Microsoft Azure en is er gebruik gemaakt van de intelligentie mogelijkheden op dit platform. Door hier een combinatie te zoeken met Microsoft 365 oplossingen kunnen zorgmedewerkers overal hun werk goed en snel uitvoeren. Hierbij willen we benadrukken dat de omgeving volledig beveiligd is met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Ook hebben we hulp geboden bij de installatie van de zorg demotica welke is voorzien door Hertek. Wij hebben deze diensten aangevuld met Televisie op basis van IP en Telefonie (zowel mobiel als vast).

Als Analyst ICT zijn wij gigantisch trots op het resultaat, er staat een degelijke en betrouwbare ICT infrastructuur welke ontsloten wordt door flexibele werkplekken op basis van Microsoft oplossingen. Maar nog veel belangrijker, de bewoners genieten iedere dag van het leven in Huize Moors en zorgpersoneel hoeft niet bezig te zijn met de achterliggende techniek. Analyst ICT ontzorgt ook in de zorg!

Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen? neem contact op!

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.