Weten waarin je gelooft, is superlogisch!

Tête de la course

Weten waar je in gelooft, wij geloven dat een goed werkende en flexibele ICT-oplossing superlogisch is. Dus er was al snel een klik tussen de mannen van Tête en Analyst ICT. Beide streven we na dat we de koploper te willen zijn op ons vakgebied en onze klanten naar die koppositie willen brengen op hun vakgebied. voor Tête is de drijfveer identiteit gedreven creativiteit en voor Analyst IT-oplossingen, superlogisch toch 😉

Het bureau Tête de la course is een snelgroeiend (merk / marketing) bureau in Eindhoven gevestigd in Plan-B. Zij vroegen de hulp van Analyst ICT om de volgende stap te maken op het gebied van ICT. Wij mochten daarom een oplossing bieden op gebied van een netwerk infrastructuur, firewall, router, wifi etc. Maar ook het flexibel op afstand kunnen werken met hun Apple computers mag in de tijd van COVID-19 (gedwongen thuiswerken) en flexibel altijd kunnen werken niet ontbreken.

De mannen van Tête de la course over hun bureau “Weten waar je in gelooft is erg waardevol. Letterlijk welteverstaan, want merken met een missie maken aantoonbaar meer winst. Klanten komen sneller voor je in beweging en het bindt medewerkers. Het stelt je in staat om op geheel eigen wijze relevant te zijn. Door mensen te helpen, te laten lachen of te verwonderen. Dat kan met eigenzinnig design en scherpe campagnes. Maar ook zeker met initiatieven, producten en diensten die je identiteit onderstrepen. Want uiteindelijk is wat je doet het echte bewijs van wie je bent. Het maakt van elke interactie of gebruiksmoment een kans om als merk in een winnende positie te komen. En daardoor de beste versie van je merk te worden.”

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.