ICT ondersteuning, ook buiten 'normale' kantoor uren.

Transportbedrijf Nico Kwinten

Transportbedrijven zijn dezer dagen geheel afhankelijk van hun ICT omgeving, of het nu gaat over het uitlezen van de tachograaf, het brandstof verbruik of het plannen van de ritten routes. Analyst ICT mocht de ICT verzorgen voor Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. uit Bergeijk. Naast het leveren van de nieuwe hardware het overzetten van de software moest er ook de nodige ondersteuning gegeven worden.

Inmiddels is Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. uit Bergeijk volop in bedrijf en kunnen ze altijd met vragen terugvallen op Analyst ICT. Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. werd op 1 mei 1969 opgericht door Nico en Netty Kwinten. Maar per 1 januari 2001 is het transportbedrijf overgenomen door Nico en Marret Kwinten.

Er wordt dagelijks met 4 auto’s gereden. Het getrokken materiaal bestaat inmiddels uit 1 eurodieplader, 2 semidiepladers (waarvan 1 uitschuifbaar), div. open opleggers, waarvan enkele uitschuifbaar (tot een max. te voeren lengte van 31 mtr), 1 huifoplegger met coilgoot, 3 tautliners met coilgoot. Ook hebben zij de nog de beschikking over zowel een open oplegger als een tautliner met kooi-aapsysteem. 1 van onze trekker is uitgerust met een 17 ton meter afzetbare autolaadkraan.

Analyst ICT helpt transportbedrijven graag om hun ICT beter voor hun te laten werken en is in staat om ondersteuning te geven ook buiten de “normale” kantoor uren. Interesse neem gerust contact met ons op.

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.