ICT-oplossingen voor MKB

Voor bijna ieder bedrijf is het tegenwoordig van belang, een goede ICT-infrastructuur. Of het nou om een kleinbedrijf, middenbedrijf, grootbedrijf of midden- kleinbedrijf gaat. Bij Analyst ICT staan we altijd voor jouw klaar. Wij zorgen voor een goede ICT-infrastructuur zodat jij altijd zorgeloos kan werken zonder problemen over jou ICT. Maak kennis met onze mogelijkheden die jouw bedrijf een hoop tijd, geld en zorgen kunnen besparen.

VoIP telefonie

VoIP is een erg populaire ICT-oplossing binnen het MKB, hiermee kun je bellen via het internet. Wanneer je belt over een telefoonverbinding brengt dit een hoop voordelen met zich mee zoals, keuzemenu’s, wachtrijen, openingstijden en koppelingen met al bestaande systemen. Doordat dit gaat via de internetverbinding is dit vele male goedkoper dan bellen via een reguliere telecom aanbieder.

Daarnaast is vast-mobiel koppeling, afgekort VaMo, ook een mogelijkheid die voor veel bedrijven interessant kan zijn. Door het gebruik van VaMo kunnen werknemers ervoor kiezen om zowel mobiel als vast bereikbaar te zijn via hetzelfde nummer, dit is erg handig doordat steeds meer bedrijven werken met een flexibele werkplek vanuit huis of onderweg.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud is ook een erg populaire ICT-oplossing binnen het MKB, dit zorgt ervoor dat werknemers altijd en overal toegang hebben tot de bedrijfsdata. Wanneer een bedrijf werkt via een Cloud staat alle data niet meer op een computer maar op servers, hierdoor kan iedereen met toegang tot deze servers altijd bij deze data en software.

Dit brengt vele voordelen met zich mee zoals: je bespaart geld op het beheer van de ICT door de dure updates en back-ups, een server is erg flexibel en makkelijk op- of af te schalen naar het aantal werknemers, je gegevens zijn bij ons altijd goed beveiligd door onze versleutelde verbinding en als laatste voordeel hoef je bijna niet te investeren in hardware.

Een goede beveiliging is natuurlijk van groot belang voor jouw organisatie, dit zodat jouw data en gegevens niet in verkeerde handen terechtkomen. Wanneer je bedrijf niet goed genoeg beveiligd is kan dit hele nare gevolgen hebben, zoals gevoelige informatie die op straat terecht kan komen, imagoschade en het kan je bedrijf platleggen.

Bij Analyst ICT snappen wij dat dit niet de activiteiten zijn waar jij je mee bezig wilt houden, wij zorgen voor een goede waarborging van jouw online veiligheid.

Systeembeheer

Bij Analyst ICT kun je ook terecht voor het systeembeheer, wanneer je het systeembeheer uit handen geeft kunnen de updates van de software gedaan worden zonder dat je daar last van hebt. Wij werken met professionals die beschikken over de juiste kennis zodat jouw hard- en software zonder problemen en op de juiste manier geïnstalleerd wordt, dit verlaagt het risico op problemen en het bespaart jou een hoop tijd. Daarnaast zorgt Analyst ICT voor de veiligheid van jouw netwerk zodat eventuele problemen zoals storingen of datalekken voorkomen kunnen worden, mocht er toch een storing of andere problemen plaatsvinden? Dan staan wij altijd voor jouw klaar.

Wil jij meer weten over ICT-oplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te sparren over wat we voor elkaar kunnen betekenen in de ICT-oplossingen voor jouw bedrijf.

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.