Ubiquiti

Partner - Ubiquiti

Ubiquiti Networks is een Amerikaans technologiebedrijf, opgericht in 2005 in San Jose, Californië. Ubiquiti richt zich op het ontwikkelen van (draadloze) netwerkapparatuur. Het bedrijf heeft een bewuste keuze gemaakt om te investeren in R&D in plaats van traditionele marketing. Hierdoor is het bedrijf in staat om hoogwaardige apparatuur te leveren voor een concurrerende prijs en vormt het een betaalbaar alternatief voor de traditionele, duurdere merken.

Ubiquiti onderscheidt haar portfolio in een aantal productlijnen. Momenteel voeren wij hierin het volgende:

Ubiquiti UniFi: Met de UniFi-lijn heeft Ubiquiti een revolutionair Wifi-systeem voor Enterprise-oplossingen. Het hart van deze lijn vormen de access points, welke enterprise-prestaties leveren voor een concurrerende prijs. De lijn wordt verder ondersteund met security gateways, switches en video surveillance-apparatuur, waarmee alle enterprise-oplossingen onder één dak beschikbaar zijn.

Ubiquiti AmpliFi: Het AmpliFi-systeem van Ubiquiti stelt de consument in staat om het beste uit zijn thuisnetwerk te halen. Met het Mesh-systeem levert Ubiquiti Wifi volgens de 802.11 AC-standaard, met dekking door het gehele huis.

Ubiquiti EdgeMAX: Onder de naam EdgeMAX levert Ubiquiti een serie betrouwbare en krachtige routers (EdgeRouter) en switches (EdgeSwitch).

Ubiquiti AirMAX: Ubiquiti AirMAX is een complete lijn met producten om een straalverbinding op te bouwen en is daardoor perfect inzetbaar om de internetsnelheid te verhogen op plekken waar bekabeld breedband-internet niet beschikbaar is.