Tacticus ICT & More

Vandaag is het alweer 19 jaar geleden dat ik ben gestart als ondernemer. Niet met Analyst ICT maar ondernemen in het algemeen. Het is ooit allemaal begonnen met Houtappels Automatisering & Internet in 2000 wat in 2006 omgedoopt werd tot Tacticus ICT & More. En waar in 2003 We Provide (websites en webshops) uit is ontstaan. In 2007 verhuisde Tacticus van Westerhoven (Heijerstraat 3) naar de Stokskesweg 9 in Bergeijk, waar we door een fijne samenwerking met Bruns een geweldige locatie te onze beschikking hadden.

Vanaf 2000 tot 2014 ben ik (ondergetekende) werkzaam geweest voor Tacticus ICT & more door nieuw management en een samenwerking die niet verliep zoals verwacht kwam er in 2014 een onverwacht einde aan mijn rol binnen Tacticus ICT & More. Erg jammer want er is geen leuker vak dan het ICT vak; systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en connectiviteit.

Gelukkig zijn de klanten de dienstverlening en service van Tacticus uit die tijd nooit vergeten, en konden we na de start van Analyst ICT medio 2018 een hoop oude klanten terug verwelkomen. Momenteel zijn we net een jaar bezig en mogen we trots zijn op Analyst ICT en wat er in een korte tijd is opgebouwd. Er lijkt ruimte in de Kempen voor een nieuwe MKB ICT-dienstverlener en dat is een kans die wij met twee handen aangrijpen!

Dankjewel hiervoor!
Frank

p.s: ook het oude telefoonnummer waar het allemaal ooit mee begon 040-2070007 (van Houtappels Internet & Automatisering) is weer operationeel.