16 jun 2022

Complimenten van logistiek concurrent

Het zou je maar gebeuren dat een klant vanuit zichzelf het volgende op Linkedin plaatst! Wij zijn er in ieder geval heel trots op!

De allerbeste totaalleverancier voor de logistiek blijven, midden in het technologisch knooppunt van het zuiden #SiliconVenhorst, betekent ook je eigen (digitale) infrastructuur continu blijven verbeteren.
 
Na bijna een halfjaar voorbereiden, zijn we de afgelopen weken in samenwerking met Berry van Bree van Analyst ICT druk bezig geweest met de overgang van onze lokale servers naar de cloud. Met op 21 mei de succesvolle migratie naar deze nieuwe servers. Zo maken we een belangrijke stap in onze strategische doelstelling om toe te werken naar een schaalbaar en toekomstbestendig ICT- en applicatielandschap. En het scheelt natuurlijk een hoop afstoffen. Win-win situatie!
 
Op wat kleine issues na, zoals veranderende lettertypes en kleine instellingen die besloten een eigen leven te gaan leiden, mogen we concluderen dat de overgang succesvol is verlopen. Fijn dat we via deze stap de flexibiliteit, beheersbaarheid en veiligheid van ons ICT-landschap kunnen vergroten en een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze toekomstige groeiambities.
 
Dank aan iedereen die zich iedere dag weer inzet om onze droom werkelijkheid te laten worden. Op naar de volgende uitdaging, wij zijn er klaar voor!