Complimenten van logistiek concurrent

Het zou je maar gebeuren dat een klant vanuit zichzelf het volgende op Linkedin plaatst! Wij zijn er in ieder geval heel trots op!

De allerbeste totaalleverancier voor de logistiek blijven, midden in het technologisch knooppunt van het zuiden #SiliconVenhorst, betekent ook je eigen (digitale) infrastructuur continu blijven verbeteren.
 
Na bijna een halfjaar voorbereiden, zijn we de afgelopen weken in samenwerking met Berry van Bree van Analyst ICT druk bezig geweest met de overgang van onze lokale servers naar de cloud. Met op 21 mei de succesvolle migratie naar deze nieuwe servers. Zo maken we een belangrijke stap in onze strategische doelstelling om toe te werken naar een schaalbaar en toekomstbestendig ICT- en applicatielandschap. En het scheelt natuurlijk een hoop afstoffen. Win-win situatie!
 
Op wat kleine issues na, zoals veranderende lettertypes en kleine instellingen die besloten een eigen leven te gaan leiden, mogen we concluderen dat de overgang succesvol is verlopen. Fijn dat we via deze stap de flexibiliteit, beheersbaarheid en veiligheid van ons ICT-landschap kunnen vergroten en een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze toekomstige groeiambities.
 
Dank aan iedereen die zich iedere dag weer inzet om onze droom werkelijkheid te laten worden. Op naar de volgende uitdaging, wij zijn er klaar voor!

Laatste blogs

microsoft solutions partner modern work
Nieuws
Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work
Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk. Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn? Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben…
apple opleiding
Nieuws
Expert in Apple-Technologieën
Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional. Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week…
Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?