Diensten

Cybersecurity

In het hedendaagse digitale tijdperk is de cybersecurity van uw organisatie belangrijker dan ooit. Bij Analyst ICT begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen van het beveiligen van bedrijfsgegevens tegen cyberdreigingen. Daarom bieden we niet alleen geavanceerde cybersecurityoplossingen aan die uw IT-infrastructuur beschermen, maar zorgen we ook voor bewustwording onder uw medewerkers. Onze op maat gemaakte trainingen vergroten het bewustzijn over cybersecurity, leren uw team de nieuwste bedreigingen herkennen en hoe hierop te reageren. Samen bouwen we aan een veiligere digitale werkomgeving, waar uw gegevens beschermd zijn en uw medewerkers een sterke eerste verdedigingslinie vormen.

cyber security analyst ict
100+ partners vertouwen op Analyst ICT:
network analyst ict

Cyber Security Scan

Onze Cyber Security Scan is ontworpen om diepgaand inzicht te geven in de huidige staat van uw ICT-beveiliging. Door middel van een grondige evaluatie van uw netwerken, systemen en applicaties, identificeren we kwetsbaarheden, risico’s en potentiële inbreukpunten die misbruikt kunnen worden door cybercriminelen.

De scan omvat:
Netwerkbeveiligingsanalyse: Evaluatie van de beveiliging van uw netwerkarchitectuur en de detectie van open poorten en kwetsbare services.
Systeem- en Applicatiekwetsbaarheden: Identificatie van zwakke plekken in software en systemen die een risico vormen voor uw gegevensbeveiliging.
Phishing Risico Assessment: Beoordeling van de gevoeligheid van uw organisatie voor phishing-aanvallen, een van de meest voorkomende cyberdreigingen.
Compliance Check: Toetsing van uw beveiligingsbeleid en -praktijken aan relevante normen en regelgeving.

Bescherm uw bedrijf tegen de steeds veranderende cyberdreigingen met de Cyber Security Scan van Analyst ICT

Security Awareness Training

In de hedendaagse digitale wereld is de veiligheid van uw bedrijfsgegevens belangrijker dan ooit. Bij Analyst ICT begrijpen we dat de menselijke factor vaak de zwakste schakel is in de beveiligingsketen. Daarom bieden we uitgebreide Security Awareness Trainingen aan, ontworpen om uw team te wapenen tegen de meest voorkomende cyberdreigingen.

Onze trainingen zijn meer dan alleen een lesje in cybersecurity. Ze zijn interactief, engaging en volledig afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften. Door real-life scenario’s, praktische oefeningen en de laatste inzichten in cyberdreigingen, zorgen we ervoor dat uw medewerkers niet alleen begrijpen wat cybersecurity inhoudt, maar ook hoe ze kunnen handelen om bedreigingen te voorkomen.

De thema’s variëren van het herkennen van phishing e-mails en veilig omgaan met wachtwoorden tot het beveiligen van mobiele apparaten en het begrijpen van de principes van data bescherming. Ons doel is om een cultuur van cybersecurity bewustzijn binnen uw organisatie te creëren, waarin elke medewerker zich bewust is van de risico’s en weet hoe deze te mitigeren.

analyst ict cybersecurity awareness training
michel vierkant

Een veilige omgeving is geen optie meer maar een must!

Michel Kok, ICT Consultant - Analyst ICT