Zo simpel kan ICT zijn

Simpel… Analyst ICT is namelijk een ICT dienstverlener. Dit houdt in dat wij u ontzorgen op het gebied van alles wat met ICT te maken heeft. Denk hierbij aan het leveren, installeren en onderhouden van uw computer en server systemen. Wij zorgen ervoor dat uw systemen bijgehouden worden, veilig zijn maar vooral dat de medewerkers van uw bedrijf prettig kunnen werken. Naast deze diensten zijn er tal van extra diensten die wij leveren zoals bijvoorbeeld telefonie en hosting.

Ons werkgebied is met name de Kempen; Eersel, Hapert, Bladel, Reusel, Steensel, Knegsel, Duizel, Bergeijk, Westerhoven maar ook daarbuiten Veldhoven, Valkenswaard en Eindhoven.

arrow rechts

ICT netwerken

Betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren.

Een goede werkplek is belangrijk en onmisbaar voor uw organisatie. Een werkplek waarbij u niet bezig hoeft te zijn met uw server en bijkomende technische details, storingen en/of problemen. Een werkplek waar de continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd. Analyst ICT helpt hierbij door ondersteuning te bieden bij installatie, beheer en onderhoud van uw servers. We zorgen ervoor dat uw servers betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren. Door onze proactieve en persoonlijke benadering worden problemen voorkomen en denken we actief met u mee. We zien het als onze taak dat u zich geen zorgen meer maakt over uw server / netwerk en over uw werkplekken.

Cloud oplossingen

Flexibel, zorgeloos en kosteloos werken waar u maar wilt.

Flexibel, zorgeloos en kostenbesparend werken waar je maar wilt. Dat kan met online (Windows) werkplekken. Of dit nu op kantoor, thuis of op locatie is. De werkplekken zijn altijd bereikbaar, de data altijd beschikbaar en het is betrouwbaar en makkelijk. Analyst ICT regelt en beheert online werkplekken. Met een externe server in het datacenter van Analyst ICT kunt u altijd, zorgeloos en veilig in de Cloud werken. Via een extern bureaublad heeft u toegang tot uw eigen beveiligde omgeving, software programma’s en netwerk. En kan er makkelijk op uw organisatie gereageerd worden. Heeft u bijvoorbeeld meer of minder ruimte nodig? Het is zo geregeld met de online werkplekken bij Analyst ICT.

Flexibel, zorgeloos en kosteloos werken waar u maar wilt.

Hardware & Software

Elke organisatie een eigen unieke structuur.

Hardware en software zijn een belangrijk ondersteuning van uw organisatie. Een ondersteuning waarmee u uw organisatie wilt versterken, niet waar u afhankelijk van wilt zijn. Daarom is het belangrijk om hardware en software te hebben die past bij uw organisatie, werknemers en diensten. Analyst ICT is ervan overtuigd dat elke organisatie een eigen unieke structuur heeft. Daarom geven we passend advies of het nu gaat om Microsoft of Apple netwerken geheel gericht op uw wensen en uw organisatie. Hierdoor worden hardware en software op elkaar afgestemd en wordt er een perfecte werkomgeving voor uw werknemers gecreëerd. Analyst ICT denkt in oplossingen en door de persoonlijke benadering en de kennis van onze professionals kunnen we kwaliteit en gebruikersgemak garanderen.

Bedrijfsprocessen automatiseren

De continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd.

Een goede werkplek is belangrijk en onmisbaar voor uw organisatie. Een werkplek waarbij u niet bezig hoeft te zijn met uw server en bijkomende technische details, storingen en/of problemen. Een werkplek waar de continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd. Analyst ICT helpt hierbij door ondersteuning te bieden bij installatie, beheer en onderhoud van uw servers. We zorgen ervoor dat uw servers betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren. Door onze proactieve en persoonlijke benadering worden problemen voorkomen en denken we actief met u mee. We zien het als onze taak dat u zich geen zorgen meer maakt over uw server/netwerk en over uw werkplekken.

arrow links