Diensten

Kennis maken?

Wij brengen je van A naar B in ICT. Maar alles begint met eerst denken en dan pas doen, voor ons superlogisch! Wil jij met ons op een logische manier gaan werken aan je ICT? Laten we dan samen eens om tafel gaan zitten en kennis maken.

diensten analyst ict
telefonie analyst ict
Goede werkplek

Een goede werkplek is belangrijk en onmisbaar voor iedere organisatie. Een werkplek waarbij jij niet bezig hoeft te zijn met jouw server en bijkomende technische details, storingen en/of problemen. Een werkplek waar de continuïteit van een organisatie wordt gewaarborgd. Analyst ICT helpt hierbij door ondersteuning te bieden bij installatie, beheer en onderhoud van jouw servers. We zorgen ervoor dat jouw servers betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren. Door onze proactieve en persoonlijke benadering worden problemen voorkomen en denken we actief met je mee. We zien het als onze taak dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw server / netwerk en over jouw online werkplekken.

Cloud oplossingen

Flexibel, zorgeloos en kostenbesparend werken waar je maar wilt. Dat kan met online (Windows) werkplekken. Of dit nu op kantoor, thuis of op locatie is. De werkplekken zijn altijd bereikbaar, de data altijd beschikbaar en het is betrouwbaar en makkelijk. Analyst ICT regelt en beheert online werkplekken. Met een externe server in het datacenter van Analyst ICT kun jij altijd, zorgeloos en veilig in de Cloud werken. Via een extern bureaublad heb je direct toegang tot jouw eigen beveiligde omgeving, software programma’s en netwerk. En kan er makkelijk op jouw organisatie gereageerd worden door ons. Heb jij bijvoorbeeld meer of minder ruimte nodig? Het is zo geregeld met de online werkplekken bij Analyst ICT.

cloud analyst ict
hardware software analyst ict
Hardware en software

Hardware en software zijn een belangrijke ondersteuning van jouw organisatie. Een ondersteuning waarmee jij jouw organisatie wilt versterken, niet waar je afhankelijk van wilt zijn. Daarom is het belangrijk om hardware en software te hebben die past bij jouw organisatie, werknemers en diensten. Analyst ICT is ervan overtuigd dat elke organisatie een eigen unieke structuur heeft. Daarom geven we passend advies of het nu gaat om Microsoft of Apple netwerken geheel gericht op jouw wensen en organisatie. Hierdoor worden hardware en software op elkaar afgestemd en wordt er een perfecte werkomgeving voor jouw werknemers gecreëerd. Analyst ICT denkt in oplossingen en door de persoonlijke benadering en de kennis van onze professionals kunnen we kwaliteit en gebruikersgemak garanderen.

Consultancy

Bij Analyst ICT zijn we van eerst denken en dan pas doen. Veel organisaties roepen daarom dan ook de hulp en ondersteuning in van ons als het gaat over het begeleiden en het maken van een keuze voor een nieuwe softwarepakket. Dit kan gaan over een ERP pakket (Enterprise Resource Planning) of CRM pakket (Customer Relation Management).

Je ziet mogelijkheden in je productie omgeving om te automatiseren of je bent opzoek naar een softwarepakket die “x” moet kunnen. Wij helpen bedrijven met de keuze te maken voor het juiste softwarepakket. Dit doen wij door eerst samen de juiste scope te bepalen (de X; wat moet er allemaal in zitten, wat moet het kunnen), vervolgens wat zou het mogen kosten, en wanneer moet het functioneren. Vervolgens helpen wij het organiseren van de demo’s het implementeren en natuurlijk de ICT-omgeving eromheen.

consultancy analyst ict
cyber security analyst ict
Cybersecurity

In het hedendaagse digitale tijdperk is de cybersecurity van uw organisatie belangrijker dan ooit. Bij Analyst ICT begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen van het beveiligen van bedrijfsgegevens tegen cyberdreigingen. Daarom bieden we niet alleen geavanceerde cybersecurityoplossingen aan die uw IT-infrastructuur beschermen, maar zorgen we ook voor bewustwording onder uw medewerkers. Onze op maat gemaakte trainingen vergroten het bewustzijn over cybersecurity, leren uw team de nieuwste bedreigingen herkennen en hoe hierop te reageren. Samen bouwen we aan een veiligere digitale werkomgeving, waar uw gegevens beschermd zijn en uw medewerkers een sterke eerste verdedigingslinie vormen.

Telefonie & Connectiviteit

Bij Analyst ICT bieden we een uitgebreid pakket aan telefonie- en netwerkoplossingen, speciaal ontworpen om de communicatie en connectiviteit van uw bedrijf te optimaliseren. Onze diensten omvatten zowel vaste als mobiele telefonieoplossingen, afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie, zodat u altijd en overal bereikbaar bent. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren en beheren van firewalls, essentieel voor de beveiliging van uw netwerk tegen externe bedreigingen. Onze VPN-oplossingen bieden een veilige en versleutelde verbinding voor medewerkers die op afstand werken, terwijl onze wifi- en bekabelde netwerkdiensten zorgen voor een stabiele en snelle connectiviteit binnen uw bedrijfspand. Bij Analyst ICT combineren we de nieuwste technologieën met deskundige ondersteuning, om zo een naadloze, veilige en efficiënte communicatie- en netwerkinfrastructuur voor uw bedrijf te garanderen. Voor ons #superlogisch!

connectiviteit analyst ict

Kennis van ons, voor jou

Filters
Herstel
decentraal internet
Nieuws
Decentraal Internet: De Toekomst van Online?
In onze steeds digitaler wordende wereld, speelt het internet een centrale rol in het dagelijks leven en bedrijfsvoering. Maar terwijl de meeste mensen vertrouwen op een ‘centraal’ internet beheerd door grote providers en gereguleerd door centrale autoriteiten ontwikkelt zich een nieuw concept: decentraal internet. Dit concept kan vooral interessant zijn…
decentraal internet
Nieuws
Decentraal Internet: De Toekomst van Online?
In onze steeds digitaler wordende wereld, speelt het internet een centrale rol in het dagelijks leven en bedrijfsvoering. Maar terwijl de meeste mensen vertrouwen op een ‘centraal’ internet beheerd door grote providers en gereguleerd door centrale autoriteiten ontwikkelt zich een nieuw concept: decentraal internet. Dit concept kan vooral interessant zijn…
Dora wetgeving
Nieuws
Impact van de Nieuwe DORA-Wetgeving
De onlangs geïntroduceerde DORA-wetgeving (Digital Operational Resilience Act) is een belangrijk stuk Europese regelgeving dat gericht is op het verhogen van de digitale weerbaarheid binnen de financiële sector. Deze wetgeving heeft als doel om financiële instellingen en hun dienstverleners, waaronder ICT-serviceproviders, robuuster te maken tegen digitale verstoringen. Hier is wat…
certificering
Nieuws
Analyst ICT behaalt ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 Certificeringen
Maart was een mijlpaalmaand voor Analyst ICT. Met grote trots kondigen we aan dat we officieel gecertificeerd zijn voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Deze erkenningen zijn niet alleen een bewijs van onze voortdurende inzet voor kwaliteit, beveiliging en betrouwbaarheid, maar benadrukken ook onze toewijding aan het leveren…
Analyst website
Nieuws
Analyst ICT onthult haar nieuwe website!
Met veel enthousiasme kondigen we de lancering aan van onze geheel vernieuwde superlogische website, een mijlpaal die de ontwikkeling van Analyst ICT in de afgelopen twee jaar prachtig weergeeft. Deze nieuwe digitale thuisbasis is ontworpen om nauwer aan te sluiten bij onze uitgebreide dienstverlening en de waarden die ons drijven.…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?