group 72 (1)

MVO = superlogisch

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij ondernemen vanuit het People Planet Profit principe. Het staat voor de drie elementen die op een harmonieuze manier gecombineerd zouden moeten worden: mensen, milieu en opbrengst. De gedachte achter dit principe is dat wanneer deze elementen niet in harmonie zijn, andere elementen hieronder lijden.

People

Wij selecteren bij Analyst ICT onze talenten aan de poort. Vanwege onze integrale werkwijze hechten wij veel waarde aan ons team en de onderlinge samenwerking. Wij begeleiden vanuit ieder team en discipline onze stagiaires. We laten deze studenten, aangepast aan zijn of haar ervaring, als volwaardig lid van het team meedraaien. Hierdoor gebeurt het regelmatig dat een vervolgstage ook bij ons wordt uitgevoerd. Wij zijn er trots op dat er in het verleden stagiaires als collega’s zijn aangenomen en nog trotser dat oud collega’s elkaar weer opgezocht hebben.

Planet

Bij Analyst ICT proberen wij als duurzame ICT dienstverlener op een zo groen mogelijke manier zaken te doen. De stroom die Analyst ICT gebruikt is volledig groene stroom. Daarnaast beschikt ons kantoor over zeer veel ramen waardoor we lekker veel licht binnen krijgen. Voor de donkere dagen gebruiken we LED-verlichting. We streven ernaar om een volledig papierlos bedrijf te zijn. Facturen gaan digitaal de deur uit, en afval wordt gerecycled ook is ook voor detail als het gaat om batterijen, alles is oplaadbaar en niks hiervan wordt zomaar weggegooid

Profit

Uiteraard kunnen veel bedrijven niet bestaan zonder winst te maken. Dit onderdeel van het het People Planet Profit principe, gaat echter over wat je terug doet met die winst. Wij vinden het belangrijk te investeren in onze werknemers door onder andere de kennis op het gebied van duurzaamheid te vergroten. Wij dragen daarnaast graag bij aan een betere leefomgeving voor mens, dier en natuur daarom ondersteunen wij verschillende goede doelen

Lokaal en regionaal

Analyst ICT ondersteunt een tal van lokale initiatieven, vaak initatieven waar medewerkers van Analyst ICT zelf bij betrokken zijn. Denk aan sportclubs en andere goede doelen. Zolang dit past in ons People Planet Profit beleid dragen wij graag steentje bij.

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.