Diensten

Hardware & Software

Bij Analyst ICT begrijpen we het belang van betrouwbare en krachtige ICT-oplossingen voor bedrijven van elk formaat. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met toonaangevende partners zoals HP, Dell, Microsoft, Apple, Fortinet, Ubiquiti, Logitech, en Aruba om onze klanten toegang te geven tot de beste hardware en software op de markt. Deze strategische partnerschappen stellen ons in staat om een breed scala aan producten te leveren, van geavanceerde computers en netwerkapparatuur tot essentiële software en beveiligingsoplossingen. Onze diepgaande kennis van deze producten, gecombineerd met onze expertise in ICT-oplossingen, betekent dat we onze klanten niet alleen voorzien van de nieuwste technologie, maar ook van op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan hun unieke zakelijke behoeften te voldoen. Bij Analyst ICT zetten we ons in voor het leveren van kwaliteit en innovatie, ondersteund door de kracht van onze partners. Superlogisch!

Analyst ICT hardware software
100+ partners vertouwen op Analyst ICT:
Microsoft analyst ict

Microsoft

Analyst ICT is met trots een Microsoft Partner, een status die onze diepgaande expertise en toewijding aan de Microsoft-technologieën benadrukt. Met een ‘Microsoft-first’ benadering zetten we ons in om onze klanten te voorzien van de volledige reeks oplossingen die Microsoft te bieden heeft, van cloud-diensten zoals Azure en Office 365, tot collaboratieve tools zoals Microsoft Teams en geavanceerde beveiligingsoplossingen. Onze filosofie is gebaseerd op het geloof dat Microsoft’s innovatieve en veelzijdige productportfolio elk aspect van zakelijke IT-behoeften kan dekken, waardoor organisaties efficiënter, productiever en veiliger kunnen werken. Als Microsoft Partner, beschikt Analyst ICT over de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om elke uitdaging aan te gaan en op maat gemaakte Microsoft-gebaseerde oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van uw bedrijf. Kies voor Analyst ICT en profiteer van onze expertise om het maximale uit Microsoft-technologieën te halen.

Apple

Analyst ICT is trots aangesloten bij het Apple Consultant Network, een onderscheiding die onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige Apple-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) onderstreept. Deze bijzondere status stelt ons in staat om een breed scala aan Apple hardware en diensten aan te bieden, specifiek ontworpen om aan de unieke behoeften van MKB-bedrijven te voldoen. Of het nu gaat om Mac-computers, iPads, iPhones of Apple’s suite van productiviteits- en creativiteitssoftware, ons team van gecertificeerde Apple consultants is uitgerust met de kennis en ervaring om elke uitdaging aan te gaan. Wij bieden niet alleen aankoopadvies en configuratie, maar ondersteunen ook bij de integratie van Apple-producten in uw bestaande IT-infrastructuur, zodat u het maximale uit uw investering kunt halen. Kies voor Analyst ICT en ervaar hoe wij met Apple’s innovatieve technologie uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

apple analyst ict
lars vierkant

Een goede set van hardware en software is de basis voor een stabiel netwerk

Lars Knapen, ICT Service Engineer - Analyst ICT