group 72 (1)

Sport & Sponsoring

Sponsoring betekent dat de ene partij een andere partij ondersteunt. Dit is vaak niet belangeloos. Om wat voor elkaar over te hebben en terug te doen is voor ons superlogisch!

Kelly Bruder

Analyst ICT is met trots al jarenlang sponsor van Kelly Bruder, een vooraanstaande enkelspan rijder die met haar paard Flip de wereldranglijst al ruim 2 jaar domineert. Deze samenwerking weerspiegelt niet alleen onze passie voor de paardensport, maar sluit ook naadloos aan bij de interesses van vele van onze klanten die een diepe verbondenheid met de paardensport hebben. Onze steun aan Kelly en Flip onderstreept onze betrokkenheid bij de sport en biedt ons de unieke kans om op te vallen binnen deze gemeenschap. Het is een eer om deel uit te maken van Kelly’s reis en haar ongeëvenaarde successen te vieren.

Analyst ICT Kelly Bruder
Wirken Sports

Wirkens Sports

Analyst ICT is trots te investeren in Wirken Sports van Jeroen Wirken, een partnerschap dat niet alleen onze toewijding aan technologie onderstreept, maar ook ons streven naar gezondheid en welzijn. Deze samenwerking is een natuurlijke synergie; terwijl wij Wirken Sports ondersteunen met onze expertise, biedt Wirken Sports ons team de middelen om fysiek en mentaal fit te blijven.

VV Steensel

Analyst ICT is al jarenlang met trots sponsor van VV Steensel. Deze verbintenis is diep geworteld in de persoonlijke banden van onze oprichters, Berry en Frank, met Steensel. Hun afkomst uit deze gemeenschap drijft onze voortdurende ondersteuning van de lokale voetbalvereniging. Berry heeft zich in de loop der jaren niet alleen ingezet als sponsor, maar heeft ook diverse bestuursfuncties binnen de club bekleed, wat onze betrokkenheid en passie voor VV Steensel verder benadrukt. Onze steun aan VV Steensel weerspiegelt onze toewijding aan de gemeenschap en onze liefde voor het spel.

VV Steensel
Eindhoven Kemphanen

Eindhoven Kemphanen

Analyst ICT is enthousiast om de Eindhoven Kemphanen te sponsoren, gedreven door onze passie voor ijshockey. Als fervente fans van deze dynamische en opwindende sport, zijn we trots om bij te dragen aan de ondersteuning en groei van een team dat zoveel energie en toewijding toont op het ijs. Deze sponsoring weerspiegelt niet alleen onze liefde voor ijshockey maar onderstreept ook onze betrokkenheid bij de sportgemeenschap in Eindhoven.

HOD Valkenswaard

Analyst ICT is trots op de sponsoring van HOD Valkenswaard, een beslissing die rechtstreeks voortvloeit uit de passie van onze collega Bart. Als toegewijde trainer en coach binnen de club, is Bart’s enthousiasme voor hockey en zijn toewijding aan het team een ware inspiratie. Onze steun aan HOD Valkenswaard is een weerspiegeling van onze bedrijfscultuur, waarbij persoonlijke passies en professionele inzet hand in hand gaan. Door HOD Valkenswaard te sponsoren, vieren we de gemeenschap, bevorderen we de sport en ondersteunen we Bart in zijn rol als trainer en coach, wat bijdraagt aan de positieve impact van de sport op lokaal niveau.

HOD valkenswaard
stichting rechterhanden

Stichting Rechterhanden

Analyst ICT is er trots op een werkplek, wifi en hosting te sponsoren voor Stichting Rechterhanden, een initiatief dat jongeren tussen de 15 en 30 jaar ondersteunt. Deze stichting biedt een stimulerende omgeving waar jongeren de kans krijgen zich te ontwikkelen, andere jongeren te ontmoeten, en begeleiding te ontvangen. Deze begeleiding is erop gericht om niet alleen te luisteren en uit te dagen, maar ook om de jongeren te ondersteunen bij het stellen van de juiste doelen. Stichting Rechterhanden richt zich vooral op jongeren die het moeilijk vinden hun weg te vinden in de arbeidsmarkt, het onderwijssysteem of de maatschappij. Onze bijdrage weerspiegelt onze inzet voor maatschappelijke betrokkenheid en onze overtuiging in de kracht van technologie om positieve verandering te stimuleren. Superlogisch toch!

Stichting make a memory

Soms komen er initatieven op je pad waar je van denkt “wauw” wat een geweldig idee wat een geweldige actie, zo helpen wij vanaf dit jaar Stichting Make a Memory welke zich kosteloos en belangenloos inzet in de meest moeilijke situatie die je als ouder kunt ervaren.

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. De foto’s  bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Stichting make a memory
kiva

Kiva

Al jarenlang verstrekt Analyst ICT microkredieten via Kiva, een platform dat ondernemerschap wereldwijd ondersteunt. Door deze kredieten bieden we kleine ondernemers de kans om te groeien en hun dromen na te jagen. Onze bijdragen hebben uiteenlopende projecten mogelijk gemaakt, van agrarische initiatieven tot kleine lokale ondernemingen. Deze inzet voor Kiva weerspiegelt onze overtuiging in de kracht van technologie en connectiviteit om economische vooruitgang en zelfredzaamheid te bevorderen. Bij Analyst ICT zijn we trots op deze voortdurende bijdrage aan positieve verandering en de kansen die we helpen creëren voor ondernemers over de hele wereld.

Ons actuele kiva overzicht en profiel

Voedselbank Bergeijk

Een goed moment om de Voedselbank Bergeijk onder de aandacht te brengen. De bijdrage van Analyst is maar beperkt maar alle kleine beetjes helpen. De Voedselbank Bergeijk helpt de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Dit doen zij uitsluitend met vrijwilligers. Om de klanten van de voedselbank van voldoende eten te kunnen voorzien werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen ze er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

voedselbank bergeijk

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.