Zo persoonlijk kan ICT zijn

Wij kunnen eindeloos vertellen over onze diensten en waarom je juist voor ons moet kiezen. Onze klantverhalen laten concreet zien wat wij hebben betekent voor deze bedrijven, welke diensten we mochten toepassen. Niet alleen in het verleden, maar nog steeds staan wij iedere dag voor hen klaar.

arrow rechts

Onze klanten vertellen:

Betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren.

Berg Jeths Advocaten

Klantverhaal: Berg Jeths Advocaten

Eenvoudig, veilig en simpel

Analyst ICT mag voor Berg Jeths Advocaten (uit Eindhoven) de gehele ICT verzorgen, hieronder verstaan we de ICT infrastructuur (router, switches) maar ook de beveiliging (firewall, encryptie, wachtwoordkluis etc.), maar ook natuurlijk de werkplekken. Voor de werkplekken hebben wij gekozen voor Microsoft Surface hardware icm met grote breedbeeld 49” beeldschermen zodat er eenvoudig snel en vooral overzichtelijk in verschillende documenten tegelijk gewerkt kan worden. Wij hebben Berg Jeths advocaten overgenomen van een ICT dienstverlener met een specialisatie voor advocaten kantoren waardoor het voor Berg Jeths misschien even spannend was, maar de overgang is zonder grote problemen verlopen en de advocaten zelf hebben er nauwelijks iets van gemerkt. Het moest vooral “simpeler” en vinden wij #superlogisch.

Bij Berg Jeths Advocaten zit hun expertise o.a. op het begeleiden van bedrijven bij hun activiteiten in het binnen- en buitenland, op het internet (website of webshop), bij overnames, ingeval van financiële moeilijkheden, reorganisatie, bestuurdersaansprakelijkheid, faillissementen (insolventie), geschillen tussen aandeelhouders of vennoten, inzake arbeidsrecht (transitievergoeding / ontslag), vastgoedrecht, huurrecht, (ESF) subsidies, hypotheken, bestuursrecht en bouwrecht.

Daarnaast maken en beoordelen ze contracten en overeenkomsten zoals algemene voorwaarden, privacy verklaringen, managementovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, handelsovereenkomsten, participatieovereenkomsten, geheimhoudingsverklaringen, vaststellingsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, licentieovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en distributieovereenkomsten

Bax Totaal Recreatie

Klantverhaal: Bax Totaal Recreatie

Compleet verbonden

Voor Bax Totaal Recreatie uit Bergeijk mag Analyst ICT de gehele ICT omgeving verzorgen. Denk hierbij aan de kantoor automatisering maar ook aan de automatisering voor hun webshop (e-commerce landschap). Bax Totaal Recreatie was een van de eerste klanten van Analyst ICT. Mocht je nu eens een kijkje in hun showroom gaan nemen, wat zeer zeker de moeite waard is! Ervaar dan ook hoe volledig de deking van het Wifi netwerk is.

Bax Totaalrecreatie is fabrikant van Unico voortenten en Falco en Baco kampeertenten. Daarnaast behoren de merken Freestyle en Mountain Oak tot de huismerken. Alle modellen worden in Bergeijk ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast kunt u in onze showroom terecht voor een ruim aanbod tenten van andere bekende merken! Verder vindt u in hun showroom tuinsets, kampeer meubelen, slaapzakken, self-inflated matten, koelboxen, barbecues, outdoor kleding en schoenen, gascomforen en meer.

Huize Moors

Klantverhaal: Huize Moors

Wij ontzorgen, dat is superlogisch!

Midden in de Brabantse Kempen (Bladel) vind je Huize Moors. Huize Moors is een sfeervol tehuis voor 28 bewoners die dementie, lichamelijke zorg of ondersteuning die 24 x 7 zorgbehoevend zijn.

Analyst ICT mocht voor deze klant een adviserende rol invullen om een functionele en vooral veilige ICT omgeving te realiseren. Na meerdere gesprekken met de klant is er voor een infrastructuur gekozen die volledig in de publieke cloud opgebouwd is. Door deze keuze kan er voldaan worden aan de strenge eisen die tegenwoordig aan de zorg opgelegd zijn.

Zo is de infrastructuur opgebouwd in Microsoft Azure en is er gebruik gemaakt van de intelligentie mogelijkheden op dit platform. Door hier een combinatie te zoeken met Microsoft 365 oplossingen kunnen zorgmedewerkers overal hun werk goed en snel uitvoeren. Hierbij willen we benadrukken dat de omgeving volledig beveiligd is met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Ook hebben we hulp geboden bij de installatie van de zorg demotica welke is voorzien door Hertek. Wij hebben deze diensten aangevuld met Televisie op basis van IP en Telefonie (zowel mobiel als vast).

Als Analyst ICT zijn wij gigantisch trots op het resultaat, er staat een degelijke en betrouwbare ICT infrastructuur welke ontsloten wordt door flexibele werkplekken op basis van Microsoft oplossingen. Maar nog veel belangrijker, de bewoners genieten iedere dag van het leven in Huize Moors en zorgpersoneel hoeft niet bezig te zijn met de achterliggende techniek. Analyst ICT ontzorgt ook in de zorg!

Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen? neem contact op!

Tête de la course

Klantverhaal: Tête de la course

Weten waarin je gelooft, is superlogisch!

Weten waar je in gelooft, wij geloven dat een goed werkende en flexibele ICT-oplossing superlogisch is. Dus er was al snel een klik tussen de mannen van Tête en Analyst ICT. Beide streven we na dat we de koploper te willen zijn op ons vakgebied en onze klanten naar die koppositie willen brengen op hun vakgebied. voor Tête is de drijfveer identiteit gedreven creativiteit en voor Analyst IT-oplossingen, superlogisch toch 😉

Het bureau Tête de la course is een snelgroeiend (merk / marketing) bureau in Eindhoven gevestigd in Plan-B. Zij vroegen de hulp van Analyst ICT om de volgende stap te maken op het gebied van ICT. Wij mochten daarom een oplossing bieden op gebied van een netwerk infrastructuur, firewall, router, wifi etc. Maar ook het flexibel op afstand kunnen werken met hun Apple computers mag in de tijd van COVID-19 (gedwongen thuiswerken) en flexibel altijd kunnen werken niet ontbreken.

De mannen van Tête de la course over hun bureau “Weten waar je in gelooft is erg waardevol. Letterlijk welteverstaan, want merken met een missie maken aantoonbaar meer winst. Klanten komen sneller voor je in beweging en het bindt medewerkers. Het stelt je in staat om op geheel eigen wijze relevant te zijn. Door mensen te helpen, te laten lachen of te verwonderen. Dat kan met eigenzinnig design en scherpe campagnes. Maar ook zeker met initiatieven, producten en diensten die je identiteit onderstrepen. Want uiteindelijk is wat je doet het echte bewijs van wie je bent. Het maakt van elke interactie of gebruiksmoment een kans om als merk in een winnende positie te komen. En daardoor de beste versie van je merk te worden.”

Bakkerij van Heeswijk

Klantverhaal: Bakkerij van Heeswijk

Een totaal hybride netwerk omgeving.

Bakkerij van Heeswijk is al meer dan 100 jaar een begrip in de Kempen en we zijn maar wat trots dat Analyst ICT hun ICT-infrastructuur mag verzorgen voor alle vestigingen namelijk; Bergeijk, Bladel, Dommelen, Eersel, Luyksgestel, Meerhoven, Valkenswaard en Veldhoven.

Afgelopen periode hebben we Bakkerij van Heeswijk geholpen met de transitie naar de cloud (Microsoft 365) te maken, niet volledig want het aansturen van alle bakkerszaken als ovens, mixers etc. gebeurt op locatie. We spreken daarom dan ook van een hybride netwerk omgeving waarbij we het beste uit de twee werelden combineren voor Bakkerij van Heeswijk. Dat deze bakkers niet stil zitten is wel duidelijk, het werk gebeurt op de momenten dat we slapen zodat we overdag in de winkels het verse brood en ander lekkers kunnen kopen. Dit houdt in dat die omgeving er 24/7 moet staan, en dat als toch een storing mocht zijn (het blijft immers techniek) we zorgen dat onze bereikbaarheid optimaal is.

Esco Vloeren

Klantverhaal: Esco Vloeren

Het verzorgen van de gehele ICT.

Esco Vloeren uit Westerhoven (Bergeijk) is de grootste leverancier in Europa van houten vloeren, vloerdelen, lamelparket, laminaat, tegels en natuursteen vloeren. Vanuit de vier vestigingen in Nederland leveren ze vloeren aan zowel bedrijven als direct aan particulieren. Analyst ICT mag voor Esco Vloeren de gehele ICT verzorgen, denk daarbij aan de kantoor automatisering maar ook alle connectiviteit die daarbij komt kijken.

Logistiek Concurrent

Klantverhaal: Logistiek Concurrent

Ondersteuning bij alles was met ICT te maken heeft.

Logistiek Concurrent uit Venhorst onderdeel van de AFL Groep is dé totaalaanbieder in logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Bij ons vind je alles voor magazijn en transport. Onze partner We Provide mocht voor logistiekconcurrent.nl het nieuwe platform bouwen op basis van Magento 2 Commerce. Op deze manier kwamen we in contact met logistiek concurrenten ontdekte dat er een match was. Inmiddels heeft Analyst ICT het beheer van hun ICT infrastructuur en telefonie overgenomen en ondersteunen we Logistiek Concurrent bij hun groei plannen en met alles wat met ICT te maken heeft.

ISL Installatiebedrijf

Klantverhaal: ISL Installatiebedrijf

Helemaal klaar voor de toekomst.

ISL Installatiebedrijf uit Bladel heeft door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt. Zo begonnen ze in 2000 met 1 busje en 1 computer maar zijn inmiddels uitgegroeid to een bedrijf met meer dan 25 medewerkers. Bij een dergelijke groei hoort natuurlijk ook een ICT infrastructuur die bij deze grote en ambitie past. Voor ISL mocht Analyst ICT met behulp van Microsoft Virtual Desktop en zure de ideale omgeving creëren waarmee niet alleen “werken” maar ook “tekenen” in de cloud mogelijk werd. Iets wat tijdens COVID-19 uitermate handig bleek.

Om het geheel af te maken maar ook voor maximale flexibiliteit leverde Analyst ICT ook de telefoon-centrale en telefoon integraties op basis van 3CX. Hiermee is ISL helemaal klaar voor de toekomst maar kan er ook eenvoudig verhuisd worden naar hun nieuwe pand waar ze dit jaar nog in hopen te trekken.

Prodimed

Klantverhaal: Prodimed

Geheel nieuwe infrastructuur.

Begin 2003 kwam een selecte groep van diëtisten en voedingsdeskundigen bij elkaar onder de naam Prodimed uit Valkenswaard. Hun missie? Overgewicht en obesitas bij volwassenen terugdringen en de volksgezondheid bevorderen. Samen ontwikkelden ze een methode waarbij de focus ligt op een persoonlijk plan en advies, voedzame eiwitrijke maaltijden en intensieve begeleiding door een diëtist.

Analyst ICT mocht voor Prodimed in 2020 hun ICT infrastructuur helemaal bij de tijd brengen.We hebben een hybride omgeving gebouwd op basis van Office 365 en servers op locatie (on premise). Door deze setup is Prodimed flexibel en kan er eenvoudig doorgegroeid en opgeschaald worden.

CS2 Architecten

Klantverhaal: CS2 Architecten

Verzorging van de gehele ICT infrastructuur.

Analyst ICT is super trots om weer voor CS2 Architecten uit Westerhoven te mogen werken, een no-nonsense bureau architecten bureau die thuis zijn in de woningbouw én uitiliteitsbouw. Deze no-nonsense mentaliteit past geweldig bij de mentaliteit van Analyst ICT.

Voor CS2 Architecten verzorgen wij de gehele ICT infrastructuur. Server, Cloud, Office365 en natuurlijk de ondersteuning op de werkplekken en het werken op afstand.

Transportbedrijf Nico Kwinten

Klantverhaal: Transportbedrijf Nico Kwinten

ICT ondersteuning, ook buiten 'normale' kantoor uren.

Transportbedrijven zijn dezer dagen geheel afhankelijk van hun ICT omgeving, of het nu gaat over het uitlezen van de tachograaf, het brandstof verbruik of het plannen van de ritten routes. Analyst ICT mocht de ICT verzorgen voor Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. uit Bergeijk. Naast het leveren van de nieuwe hardware het overzetten van de software moest er ook de nodige ondersteuning gegeven worden.

Inmiddels is Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. uit Bergeijk volop in bedrijf en kunnen ze altijd met vragen terugvallen op Analyst ICT. Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. werd op 1 mei 1969 opgericht door Nico en Netty Kwinten. Maar per 1 januari 2001 is het transportbedrijf overgenomen door Nico en Marret Kwinten.

Er wordt dagelijks met 4 auto’s gereden. Het getrokken materiaal bestaat inmiddels uit 1 eurodieplader, 2 semidiepladers (waarvan 1 uitschuifbaar), div. open opleggers, waarvan enkele uitschuifbaar (tot een max. te voeren lengte van 31 mtr), 1 huifoplegger met coilgoot, 3 tautliners met coilgoot. Ook hebben zij de nog de beschikking over zowel een open oplegger als een tautliner met kooi-aapsysteem. 1 van onze trekker is uitgerust met een 17 ton meter afzetbare autolaadkraan.

Analyst ICT helpt transportbedrijven graag om hun ICT beter voor hun te laten werken en is in staat om ondersteuning te geven ook buiten de “normale” kantoor uren. Interesse neem gerust contact met ons op.

Luxlight

Klantverhaal: Luxlight

Geheel geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

De relatie met Luxlight uit Westerhoven gaat al vele jaren terug en in die verschillende jaren hebben wij voor Luxlight onder verschillende namen mogen werken. Zo was het een klant van eerste uur in 2002 van Houtappels Internet & Automatisering (wat later Tacticus ICT & More werd). Bij Luxlight gaan ze net een stapje verder als het gaat om automatisering. Door de inzet van Orbis (middleware / ERP software) zijn ze in staat om alle verschillende systemen en databases aan elkaar te koppelen en zo veel van hun bedrijfprocessen tot automatiseren. Van offerte aanvraag tot facturatie alles loopt soepel door de verschillende systemen heen.

Luxlight is een specialist als het gaat om daglicht oplossingen. Van daglicht kan een mens nooit genoeg hebben. Het is een natuurlijk recept voor gezond, prettig en comfortabel leven waar iedereen recht op heeft. De combinatie van daglicht en buitenlucht is onovertroffen. Wij zijn als mensen ook gemaakt om buiten te zijn. Maar ook binnen, in de ruimtes waarin wij een groot deel van ons leven doorbrengen, moet er genoeg daglicht zijn. Bij Luxlight vinden ze dat iedereen het waard is om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht in zijn woning te ontvangen. Luxlight wil graag een bijdrage leveren om dat te realiseren in bestaande en nieuw te creëren woonomgevingen.

Holland Immo Group

Klantverhaal: Holland Immo Group

Realisatie van een private cloud omgeving.

Holland Immo Group uit Eindhoven heeft een aantal jaren geleden de stap gemaakt van een non-premise (alles op locatie) omgeving naar een cloud omgeving van hun toenmalige ICT leverancier. Echter bleek deze omgeving niet te langer te passen bij de wensen en eisen van Holland Immo Group. Zo was er behoefte aan meer flexibiliteit en performance. Bijvoorbeeld bij het op- en afschalen van tijdelijke gebruikers. Maar ook de installatie van specifieke software die gebruikt wordt door Holland Immo Group bleek niet altijd mogelijk te zijn. 

De oplossing van Analyst ICT: een “private cloud” op basis van Microsoft Azure

Analyst ICT realiseerde voor Holland Immo Group een private cloud omgeving op basis van Microsoft Azure. Hierbij gebruikte wij de laatste Microsoft technologie welke Holland Immo Group de flexibiliteit en performance geeft waar ze naar opzoek zijn. Na het inrichten en testen van deze private cloud omgeving migreerde Analyst ICT de data van de bestaande cloud naar de nieuwe private cloud.

Met deze omgeving is Holland Immo Group klaar voor de toekomst en kan er eenvoudig doorgegroeid worden. Ook is rekening gehouden met specifieke software-, performance- en beveiligingseisen. Dit allemaal op basis van de laatste Microsoft technologieën en standaarden. Holland Immo Group gaf Analyst ICT op klantenvertellen gewoon een “10”

Pali Group

Klantverhaal: Pali Group

Alle ICT omgevingen op elkaar afgestemd.

Pali Group uit Den Bosch een bedrijf met meer dan 350 werkplekken zowel op kantoor als productie. Analyst ICT werkt voor Pali Group als technisch ICT consultant en helpt het bedrijf verder te groeien op het gebied van ICT. Voor een snelgroeiend bedrijf als Pali Group mede door overnames is het belangrijk dat de ICT omgeving(en) op elkaar afgestemd zijn en de data op een centrale plek opgeslagen en geanalyseerd kan worden. Daarnaast is Pali Group net zoals de meeste bedrijven 100% afhankelijk van hun ICT omgeving voor wel kantoor als productie.

Pali Group en Analyst ICT hebben veel raakvalkken met elkaar zo schrijft Pali Group op hun website; “Als u op zoek bent naar een betrokken, meedenkende partner, dan bent u bij PALI Group aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen iedere dag weer voor de beste koppeling tussen vraag en aanbod. Wij zijn uw persoonlijke partner met contacten binnen de hele keten.” Analyst ICT vervult die rol graag voor u op het gebied van ICT.

Stultiens Group

Klantverhaal: Stultiens Group

Geheel verzorgde ICT infrastructuur.

Oftewel “de Stempel leverancier” al sinds 1983 maakt Stultiens Group uit Eindhoven stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dit zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden.

Analyst ICT mocht voor Stultiens Group de gehele ICT infrastructuur verzorgen waardoor de diverse webshops als kantoorstempels.nl, stempelfabriek.nl en namenenzo.nl nog beter converteren.

Oogenlust

Klantverhaal: Oogenlust

Overname netwerk- en systeembeheer.

Analyst heeft voor Oogenlust de migratie naar Office 365 verzorgd. Daarnaast is het netwerkbeheer en ook het systeembeheer overgenomen. Er is een optimale mix gevonden doordat we de hybride omgeving gebouwd hebben. Waarbij zowel de cloud als on-premise omgeving in combinatie met Microsoft- en Apple-producten is afgestemd op de behoefte van Oogenlust.

Dierenkliniek Dennenoord

Klantverhaal: Dierenkliniek Dennenoord

Ondersteuning van alle medische apparatuur.

Dierenkliniek Dennenoord uit Hapert was een van de eerste klanten van Analyst ICT. Voor Dierenkliniek Dennenoord mag Analyst ICT de gehele automatisering verzorgen. Zo legde wij daar een nieuw netwerk aan, leverde nieuwe werkplekken en ondersteunen bij alle medische apparatuur welke op het netwerk wordt gebruikt.

Dierenkliniek Dennenoord werkt zoals ICT’ers dat zeggen “hybride”, dit houdt in dat een gedeelte van hun automatisering op locatie draait en een gedeelte in de cloud. Hiermee maakt Dierenkliniek Dennenoord gebruikt van het beste van de twee werelden en hebben ze voor hun de meeste ideale oplossing.

Dierenkliniek Dennenoord staat voor enthousiaste, betrokken diergeneeskunde in een prettige, maar ook professionele sfeer. De kliniek heeft een gescheiden kattengedeelte, hondengedeelte en paardengedeelte.

First Class Bakery

Klantverhaal: First Class Bakery

Van kantoor tot productie automatisering.

First Class Bakery kennen wij al vele jaren, en mogen we ook al vele jaren voor werken. Wij zijn verantwoordelijk bij First Class Bakery voor de gehele ICT infrastructuur. Dit gaat van kantoor automatisering tot de automatisering die in de productie gebruikt wordt.

First Class Bakery is net als Ouni en Bakkerij van Griensven onderdeel van KUMA Eersel B.V. De huidige productie en logistieke ruimtes in Bergeijk in Eersel worden eind 2019 ingeruild voor een nieuwbouw pand in Bergeijk. Het bedrijf wordt geleid door Peter en José, die de bakkerij overnamen in 1997.

Route 58

Klantverhaal: Route 58

Verzorging van infrastructuur, werkplekken en telefonie.

Route 58 Land Rover Centre Tilburg. Land Rover is een naam die verbonden is met vierwielaangedreven auto’s. Vrijheid, avontuur, kracht, robuustheid en betrouwbaarheid zijn kenmerken die horen bij dit merk. Route 58 is een onafhankelijke Land Rover specialist met al meer dan 50 jaar ervaring. Of u nu langskomt voor onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel, etc. of op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Land Rover.

Analyst ICT mocht voor Route 58 de infrastructuur, werkplekken en telefonie verzorgen. Bij werkplekken denk je natuurlijk aan de kantoor werkplekken maar het mogelijk maken van het programmeren van auto’s in de werkplaats hoort ook bij de dienstverlening van Analyst ICT.

Kwinten Interieurprojecten

Klantverhaal: Kwinten Interieurprojecten

Verzorging van de gehele ICT infrastructuur.

Analyst ICT helpt Kwinten Interieur Projecten nu al jaren met hun gehele ICT infrastructuur. Deze Microsoft Server omgeving, kantoor werkplekken en CAD werkplekken worden door ons verzorgd.

We Provide

Klantverhaal: We Provide

Meer dan 40 Apple werkplekken en een stabiele infrastructuur.

We Provide is een digitaal bureau uit Eindhoven waar wordt gebouwd aan supersterke websites en webshops. Bij We Provide draaien ze volledig op Apple hardware met een Meraki netwerk infrastructuur. Analyst ICT mag voor We Provide deze infrastructuur opzetten en onderhouden. Het resultaat zijn meer dan 40 Apple werkplekken en een stabiele infrastructuur.

arrow links