group 72 (1)

Superlogisch

Wij geloven dat ICT niet moeilijk hoeft te zijn, daarom beloven wij onze klanten om alles superlogisch te houden.

Hoe het begon …

Berry en Frank leerden elkaar kennen bij een glasvezelprojectje in Steensel, waar een veehouder aangesloten moest worden op glasvezel.

Frank had eerder een ICT-bedrijf gehad, namelijk Tacticus ICT & More, en had daarna een digitaal bureau, We Provide. Berry werkte bij Ictivity en was gedetacheerd bij e-Quest.

Frank regelde de glasvezel in de straat, en Berry deed daar de computers. De twee heren hadden al snel door dat ze het over veel dingen eens waren als het ging om ICT, maar ook over hoe je met “klanten” om moet gaan. Van dat ene project kwam een ander. Maar toen We Provide (www.weprovide.com) een ICT’er nodig had, was de persoon die dat moest gaan doen superlogisch.

Wat er vervolgens gebeurde, is dat Berry toen in de rol van We Provide ICT’er oud-klanten van Tacticus ICT & More ging helpen die ook klant waren bij We Provide. Dit werd al snel Analyst ICT en zo begon onze reis samen.

analyst ict
analyst ict

Work hard Play hard

Bij Analyst ICT geloven we in de filosofie van ‘work hard, play hard’. Dit betekent dat wij ons volledig inzetten voor ons werk, met passie en toewijding om topresultaten te leveren voor onze klanten. Maar, we erkennen ook het belang van ontspanning en plezier na een periode van harde inspanning. Wij moedigen ons team aan om successen te vieren en te genieten van welverdiende pauzes, waardoor we een evenwichtige en positieve werkomgeving creëren. Deze benadering stimuleert creativiteit, verbetert het teamgevoel en zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd blijft. Voor ons #superlogisch

Aandacht kwijt?

Tijd voor een spelletje! 😉