group 72 (1)

Over ons

Bij Analyst ICT geloven we dat je met de juiste analyse ICT zo kunt versimpelen waardoor het nóg menselijker wordt. We willen u bewijzen dat ICT en automatisering door inzicht, verbetering en ondersteuning het maximale kan doen voor u en uw organisatie.

Superlogisch

Bij Analyst ICT hebben we een duidelijke visie op technologie en haar rol in de moderne wereld. We geloven sterk in de kracht van analyse en inzicht om ICT op zo’n manier te versimpelen dat het niet alleen toegankelijker, maar ook menselijker wordt. Ons doel is om u te bewijzen dat door gerichte inzicht, verbetering en ondersteuning, ICT en automatisering het verschil kunnen maken voor u en uw organisatie.

In een tijd waarin technologie vaak als complex en onpersoonlijk wordt ervaren, kiezen wij een andere aanpak. Wij maken ICT-dienstverlening en automatisering weer persoonlijk. Hoe? Door altijd te zorgen voor begrijpelijke uitleg, direct op uw locatie als dat nodig is, en door het leveren van diensten die precies zijn afgestemd op uw behoeften. Bij ons staat superlogisch centraal omdat we begrijpen dat elke organisatie uniek is, maar we het niet ingewikkelder hoeven te maken dan nodig.

Wij zien een wereld voor ons waarin technologie naadloos integreert met het dagelijks leven, een hulpmiddel dat écht werkt voor de mens. Dat is onze missie: het ontsluiten van het volledige potentieel van ICT voor uw organisatie, op de meest menselijke manier mogelijk. Eigenlijk superlogisch, toch?

over ons analyst ict

Het team

analyst ict
analyst ict
Wil van Oorschot
ICT Service Engineer
Support, Puntje precies, Doorbijter, Carnaval
Meer weten over Wil
analyst ict
analyst ict
Marion van der Aalst
Office
Puntje precies, Duidelijk, Zorgzaam
Vacature

ICT service engineer

Vacature

ICT Consultant

e5ac5ca9d9faee3c80fca4b958cf5d94 (1)
group 73
address text (1)
100+ partners vertouwen op Analyst ICT:

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?