Diensten

Consultancy

Bij Analyst ICT zijn we van eerst denken en dan pas doen. Veel organisaties roepen daarom dan ook de hulp en ondersteuning in van ons als het gaat over het begeleiden en het maken van een keuze voor een nieuwe softwarepakket. Dit kan gaan over een ERP pakket (Enterprise Resource Planning) of CRM pakket (Customer Relation Management).

Je ziet mogelijkheden in je productie omgeving om te automatiseren of je bent opzoek naar een softwarepakket die “x” moet kunnen. Wij helpen bedrijven met de keuze te maken voor het juiste softwarepakket. Dit doen wij door eerst samen de juiste scope te bepalen (de X; wat moet er allemaal in zitten, wat moet het kunnen), vervolgens wat zou het mogen kosten, en wanneer moet het functioneren. Vervolgens helpen wij het organiseren van de demo’s het implementeren en natuurlijk de ICT-omgeving eromheen.

consultancy analyst ict
100+ partners vertouwen op Analyst ICT:
analyst ict keuze hulp

Vind het juiste softwarepakket

De keuze voor het juiste softwarepakket, of het nu gaat om een Customer Relationship Management (CRM) of Enterprise Resource Planning (ERP) systeem, is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Deze systemen vormen de ruggengraat van uw organisatie, ondersteunen dagelijkse operaties en strategische besluitvorming. Bij Analyst ICT begrijpen we dat elke organisatie uniek is, met eigen processen, doelen en uitdagingen. Daarom bieden we een gepersonaliseerde begeleiding om u te helpen bij het kiezen van het softwarepakket dat het beste past bij uw specifieke behoeften.

Bij Analyst ICT geloven we dat de juiste software uw bedrijf kan transformeren. Ons doel is om u te begeleiden naar de oplossing die uw efficiëntie verhoogt, kosten verlaagt en uiteindelijk bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Kies voor Analyst ICT, en maak de keuze voor software die uw bedrijf vooruit helpt.

Interim ICT Management

Bij Analyst ICT begrijpen we dat er momenten zijn waarop uw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan ervaren ICT-leiderschap. Of het nu gaat om het overbruggen van een vacature, het leiden van een specifiek project, of het bieden van strategische richting tijdens een periode van transitie, onze interim ICT-managers bieden de expertise en het inzicht dat u nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken.

Onze interim managers brengen een rijke ervaring met zich mee in diverse ICT-domeinen, van infrastructuurbeheer en cybersecurity tot cloudoplossingen en softwareontwikkeling. Ze zijn snel inzetbaar, flexibel en gericht op resultaat, en bieden niet alleen operationele ondersteuning maar ook strategisch advies om uw ICT-landschap te optimaliseren.

Bij Analyst ICT is ons doel om een interim ICT-manager te leveren die niet alleen voldoet aan uw huidige behoeften, maar ook een langetermijnimpact heeft op de efficiëntie en effectiviteit van uw ICT-omgeving. Laat ons u helpen de juiste tijdelijke oplossing te vinden met een blijvende waarde voor uw organisatie.

analyst ict intrim ict manager
frank vierkant

“Wij brengen je van A naar B door goed advies en meedenken! Superlogisch!”

Frank Houtappels - ICT Consultant Analyst ICT