Diensten

Telefonie & Connectiviteit

Bij Analyst ICT bieden we een uitgebreid pakket aan telefonie- en netwerkoplossingen, speciaal ontworpen om de communicatie en connectiviteit van uw bedrijf te optimaliseren. Onze diensten omvatten zowel vaste als mobiele telefonieoplossingen, afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie, zodat u altijd en overal bereikbaar bent. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren en beheren van firewalls, essentieel voor de beveiliging van uw netwerk tegen externe bedreigingen. Onze VPN-oplossingen bieden een veilige en versleutelde verbinding voor medewerkers die op afstand werken, terwijl onze wifi- en bekabelde netwerkdiensten zorgen voor een stabiele en snelle connectiviteit binnen uw bedrijfspand. Bij Analyst ICT combineren we de nieuwste technologieën met deskundige ondersteuning, om zo een naadloze, veilige en efficiënte communicatie- en netwerkinfrastructuur voor uw bedrijf te garanderen. Voor ons #superlogisch!

telefonie analyst ict
100+ partners vertouwen op Analyst ICT:
telefonie

Telefonie

Analyst ICT staat in de voorhoede van geavanceerde telefonie- en mobiele telefonieoplossingen, speciaal ontworpen om de communicatiebehoeften van moderne bedrijven te ondersteunen. Wij zijn trots op onze samenwerking met gerenommeerde netwerkaanbieder KPN en de vooraanstaande telecommunicatieleverancier 3CX. Deze strategische partnerschappen stellen ons in staat om onze klanten toegang te bieden tot betrouwbare en hoogwaardige communicatiediensten over het robuuste netwerk van KPN, aangevuld met de innovatieve en flexibele VoIP-telefoonoplossingen van 3CX. Door deze synergie kunnen wij op maat gemaakte telefonieoplossingen bieden die naadloos integreren met de unieke workflow en bedrijfsprocessen van elke klant. Of het nu gaat om het optimaliseren van de interne communicatie of het verbeteren van de klantenservice, Analyst ICT is uw partner in het realiseren van efficiënte en effectieve communicatiestrategieën, ondersteund door toonaangevende technologie en expertise.

Connectiviteit

Analyst ICT is uw betrouwbare leverancier van geavanceerde (Connectiviteit) firewall- en VPN-oplossingen, met trots samenwerkend met Fortinet, de leider in cybersecurity technologieën. Ons aanbod omvat state-of-the-art firewallapparatuur en VPN-diensten, essentieel voor de bescherming van uw bedrijfsnetwerk tegen externe bedreigingen en het veiligstellen van externe toegang tot uw systemen. Daarnaast versterken we de veiligheid en het gebruiksgemak met Fortinet’s Single Sign-On (SSO) technologie, waardoor gebruikers met één set inloggegevens veilig toegang krijgen tot meerdere applicaties en diensten. Deze geïntegreerde aanpak verhoogt niet alleen de beveiliging door het minimaliseren van potentiële kwetsbaarheden, maar verbetert ook de efficiëntie door de gebruikerservaring te vereenvoudigen. Met Analyst ICT en Fortinet kunt u vertrouwen op een robuuste, naadloze en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing, ontworpen om uw organisatie te beschermen en te ondersteunen in het huidige complexe cybersecurity landschap.

cyber security analyst ict
wiebe vierkant

Voor telefonie, mobiele telefonie, wifi en andere connectiviteitsoplossingen kun je ook bij Analyst ICT terecht

Wiebe Burgmans, ICT Service Engineer - Analyst ICT