Fortinet kwetsbaarheid CVE-2023-42789

In de voortdurende strijd om digitale veiligheid te garanderen, is het superlogisch om op de hoogte te blijven van de nieuwste kwetsbaarheden en bedreigingen. Recentelijk is CVE-2023-42789, ook bekend als FG-IR-23-328, geïdentificeerd als een significante bedreiging. Deze kwetsbaarheid treft bepaalde versies van Fortinet’s FortiOS en FortiProxy door een ‘out-of-bounds write’ probleem, waardoor aanvallers potentieel schadelijke code kunnen uitvoeren. Oftewel in gewone mensentaal de klanten wie een router / firewall hebben van Fortinet liepen een mogelijk gevaar.

We begrijpen het risico dat dit voor onze klanten kan vormen en hebben daarom onmiddellijk actie ondernomen. Ons team heeft proactief alle systemen die onder onze beheerde diensten vallen, gecontroleerd en waar nodig geüpdatet om deze kwetsbaarheid aan te pakken. We zijn verheugd te kunnen melden dat al onze klanten nu beveiligd zijn tegen CVE-2023-42789, waardoor de integriteit en veiligheid gewaarborgd blijven.

Onze inzet voor uw digitale veiligheid is onwrikbaar. Door snel te handelen en de nodige patches toe te passen, blijven we vooroplopen in de bescherming tegen cyberdreigingen. Uw vertrouwen in onze diensten is onze hoogste prioriteit, superlogisch toch!

Laatste blogs

Dora wetgeving
Nieuws
Impact van de Nieuwe DORA-Wetgeving
De onlangs geïntroduceerde DORA-wetgeving (Digital Operational Resilience Act) is een belangrijk stuk Europese regelgeving dat gericht is op het verhogen…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?