Kwaliteitsverbetering bij Analyst ICT daarom drie simpele vragen

Bij Analyst ICT geloven we dat kwaliteit een continu proces is, nooit een einddoel. We streven ernaar om onze diensten en producten continu te verbeteren en tegemoet te komen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. In lijn met onze aankomende ISO 9001-certificering introduceren we een nieuwe stap in onze reis naar service excellentie: een wekelijkse enquête gericht op feedback van onze klanten.

Waarom een wekelijkse enquête?

1. Directe Feedback: Een wekelijkse frequentie stelt ons in staat om snel feedback te krijgen over recent geleverde diensten. Dit betekent dat we eventuele problemen direct kunnen aanpakken en de kwaliteit onmiddellijk kunnen verbeteren.

2. Voortdurende Verbetering: Door regelmatig in contact te komen met onze klanten en hun meningen te horen, kunnen we beter begrijpen wat werkt en wat aandacht nodig heeft.

3. Betrokkenheid bij Klanten: Deze enquêtes laten onze klanten zien dat we hun mening serieus nemen. Dit versterkt het vertrouwen en de samenwerking tussen ons en onze klanten.

4Wel superlogisch: We beperken de enquête tot 3 simpele vragen welke je kan beantwoorden door een waardering te geven op de schaal van één tot vijf. Je krijgt deze korte enquête alleen als we afgelopen week wat voor je organisatie hebben gedaan. Dus is er een ticket of een vraag geweest kun je een maal per week deze korte vragenlijst verwachten.

ISO 9001 en de Enquête

ISO 9001 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het vereist dat organisaties regelmatig feedback verzamelen en evalueren om de kwaliteit te verbeteren. Onze nieuwe wekelijkse enquête is een directe weerspiegeling van deze vereiste en helpt ons om de normen van ISO 9001 na te leven en zelfs te overtreffen.

Door het verzamelen van feedback met deze frequentie, kunnen we niet alleen voldoen aan de ISO-normen, maar ook voorop lopen in de industrie qua klantenservice en productkwaliteit.

Hoe het werkt

Aan het einde van elke week ontvangen onze klanten een korte enquête via e-mail (slechts 3 vragen). We hebben de vragen zo ontworpen dat ze snel en gemakkelijk te beantwoorden zijn, maar ze bieden ons wel waardevolle inzichten. De feedback wordt geanalyseerd door ons en vervolgens besproken met de ICT consultants voor implementatie van verbeteringen.

Superlogisch

Bij Analyst ICT zijn we toegewijd aan kwaliteitsverbetering in alles wat we doen. Deze wekelijkse enquêtes zijn een belangrijk hulpmiddel voor ons om dicht bij onze klanten te blijven, hun behoeften te begrijpen en onze diensten daarop af te stemmen. We zijn dankbaar voor iedereen die de tijd neemt om ons feedback te geven en kijken ernaar uit om samen te werken aan een toekomst van uitmuntendheid. Voor ons niet meer dan superlogisch!

Laatste blogs

onenote
Blog
Ook einde ondersteuning voor OneNote op einddatum Windows 10
Microsoft heeft aangekondigd dat OneNote voor Windows 10 op 14 oktober 2025 de ondersteuning zal verliezen. Dit is dezelfde datum als dat Windows 10 haar ondersteuning verliest. Dit betekent dat de app geen updates of beveiligingspatches meer zal ontvangen, wat gevolgen kan hebben voor gebruikers die nog steeds afhankelijk zijn van deze versie van OneNote. Wat Gebeurt er met OneNote voor Windows 10? Vanaf juni 2025 zullen gebruikers van OneNote voor Windows 10 merken dat de synchronisatieprestaties trager worden, wat de real-time samenwerking en toegang op meerdere apparaten kan beïnvloeden. Bovendien zullen gebruikers vanaf juli 2025 in-app banners zien die…
europeanalternatives
Blog
Europese Alternatieven voor uw ICT oplossingen?
In de afgelopen jaren is er een groeiende trend zichtbaar waarbij steeds meer bedrijven op zoek gaan naar Europese alternatieven voor Amerikaanse techgiganten zoals Microsoft en Apple. Deze beweging wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder zorgen over privacy, data-soevereiniteit en de wens om lokale economieën te ondersteunen. Ook wij krijgen steeds vaker nu de vraag. Wij denken niet dat het MKB al zover is om altijd deze stap al te kunnen maken (er komt veel bij kijken), maar aanleiding genoeg voor ons om er een blog bericht over te schrijven. Waarom Europese Alternatieven? De drang naar Europese alternatieven komt voort…
Dora wetgeving
Blog
DORA voor ICT-leveranciers: Wat moet je weten?
De Digital Operational Resilience Act (DORA) is een Europese verordening die per 17 januari 2025 van kracht is en als doel heeft de digitale weerbaarheid van financiële instanties te verhogen Deze wetgeving stelt eisen aan de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen zodat zij bestand zijn tegen verstoringen en cyberaanvallen. Hoewel DORA voornamelijk gericht is op financiële instanties, heeft het ook aanzienlijke gevolgen voor ICT-leveranciers die hun diensten aan deze instanties leveren Impact op IT-leveranciers DORA is van toepassing op een breed scala aan ICT-diensten die ICT-leveranciers leveren aan financiële instellingen binnen de EU. Dit omvat onder andere Software-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?