Kwaliteitsverbetering bij Analyst ICT daarom drie simpele vragen

Bij Analyst ICT geloven we dat kwaliteit een continu proces is, nooit een einddoel. We streven ernaar om onze diensten en producten continu te verbeteren en tegemoet te komen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. In lijn met onze aankomende ISO 9001-certificering introduceren we een nieuwe stap in onze reis naar service excellentie: een wekelijkse enquête gericht op feedback van onze klanten.

Waarom een wekelijkse enquête?

1. Directe Feedback: Een wekelijkse frequentie stelt ons in staat om snel feedback te krijgen over recent geleverde diensten. Dit betekent dat we eventuele problemen direct kunnen aanpakken en de kwaliteit onmiddellijk kunnen verbeteren.

2. Voortdurende Verbetering: Door regelmatig in contact te komen met onze klanten en hun meningen te horen, kunnen we beter begrijpen wat werkt en wat aandacht nodig heeft.

3. Betrokkenheid bij Klanten: Deze enquêtes laten onze klanten zien dat we hun mening serieus nemen. Dit versterkt het vertrouwen en de samenwerking tussen ons en onze klanten.

4Wel superlogisch: We beperken de enquête tot 3 simpele vragen welke je kan beantwoorden door een waardering te geven op de schaal van één tot vijf. Je krijgt deze korte enquête alleen als we afgelopen week wat voor je organisatie hebben gedaan. Dus is er een ticket of een vraag geweest kun je een maal per week deze korte vragenlijst verwachten.

ISO 9001 en de Enquête

ISO 9001 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het vereist dat organisaties regelmatig feedback verzamelen en evalueren om de kwaliteit te verbeteren. Onze nieuwe wekelijkse enquête is een directe weerspiegeling van deze vereiste en helpt ons om de normen van ISO 9001 na te leven en zelfs te overtreffen.

Door het verzamelen van feedback met deze frequentie, kunnen we niet alleen voldoen aan de ISO-normen, maar ook voorop lopen in de industrie qua klantenservice en productkwaliteit.

Hoe het werkt

Aan het einde van elke week ontvangen onze klanten een korte enquête via e-mail (slechts 3 vragen). We hebben de vragen zo ontworpen dat ze snel en gemakkelijk te beantwoorden zijn, maar ze bieden ons wel waardevolle inzichten. De feedback wordt geanalyseerd door ons en vervolgens besproken met de ICT consultants voor implementatie van verbeteringen.

Superlogisch

Bij Analyst ICT zijn we toegewijd aan kwaliteitsverbetering in alles wat we doen. Deze wekelijkse enquêtes zijn een belangrijk hulpmiddel voor ons om dicht bij onze klanten te blijven, hun behoeften te begrijpen en onze diensten daarop af te stemmen. We zijn dankbaar voor iedereen die de tijd neemt om ons feedback te geven en kijken ernaar uit om samen te werken aan een toekomst van uitmuntendheid. Voor ons niet meer dan superlogisch!

Laatste blogs

Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…
im 362526
Blog
Wat is SentinelOne?
In de hedendaagse digitale wereld is het van cruciaal belang om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens en systemen serieus te nemen. Bij Analyst ICT begrijpen we het belang van geavanceerde cybersecurity-oplossingen en daarom zijn we trots om SentinelOne aan te bevelen en te implementeren voor onze klanten. Hoewel sommigen de naam SentinelOne misschien herkennen van de Formule 1-sponsoring, biedt deze technologie veel meer dan alleen naamsbekendheid. Wat is SentinelOne? SentinelOne is een toonaangevende endpoint security-oplossing, ontworpen om organisaties te beschermen tegen een breed spectrum aan cyberdreigingen. In tegenstelling tot traditionele antivirusprogramma’s, die vaak alleen bekende virussen en malware detecteren, maakt…
certificering
Nieuws
Analyst ICT behaalt ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 Certificeringen
Maart was een mijlpaalmaand voor Analyst ICT. Met grote trots kondigen we aan dat we officieel gecertificeerd zijn voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Deze erkenningen zijn niet alleen een bewijs van onze voortdurende inzet voor kwaliteit, beveiliging en betrouwbaarheid, maar benadrukken ook onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke diensten aan onze klanten. Voor ons een superlogische stap. ISO 9001 is de internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Het certificaat bevestigt dat Analyst ICT zich houdt aan de best practices voor het leveren van consistent hoge kwaliteit in dienstverlening, met een sterke focus op klanttevredenheid en een…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?