Meerdere back-ups per dag voor Azure Virtual Machines

hero azurebackup 1

Een leuk nieuwtje van Microsoft. Nu is er onder public review het volgende; “Azure Virtual Machine Backup stelt u in staat om een verbeterd beleid te creëren om meerdere snapshots per dag te maken. Azure Backup begrijpt uw behoefte om bedrijfskritische workloads in Azure Virtual Machines te beschermen en biedt nu een voorvertoning van een lage recovery point objective (RPO) tot slechts vier uur.

Met deze mogelijkheid kunt u de duur definiëren waarin uw back-up taken worden geactiveerd en uw back-up schema afstemmen op de werkuren wanneer er frequente updates zijn. Met begrip voor uw behoefte aan een hogere retentie in instant restore, is verbeterd beleid ontworpen om instant restore retentie te bieden met een standaard retentie van zeven dagen en een maximum van 30 dagen. Dit zorgt voor minimaal gegevensverlies in het geval van corruptie of updates.”

Een hele fijne optie voor heel veel van onze klanten #superlogisch

Laatste blogs

Dora wetgeving
Nieuws
Impact van de Nieuwe DORA-Wetgeving
De onlangs geïntroduceerde DORA-wetgeving (Digital Operational Resilience Act) is een belangrijk stuk Europese regelgeving dat gericht is op het verhogen…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?