Bakkerij van Heeswijk

is de bakkersfamilie uit de Kempen
bakkerij van heeswijk

Bakkerij van Heeswijk is al meer dan 100 jaar een begrip in de Kempen en wij zijn ontzettend trots dat Analyst ICT hun ICT-infrastructuur en telefonie mag verzorgen voor alle vestigingen, namelijk: Bergeijk, Bladel, Dommelen, Eersel, Luyksgestel, Meerhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Reusel en Hapert.

Afgelopen periode hebben we Bakkerij van Heeswijk geholpen met de transitie naar de cloud (Microsoft 365) te maken, niet volledig, want het aansturen van alle bakkersapparatuur zoals ovens en mixers gebeurt op locatie. We spreken daarom ook van een hybride netwerkomgeving, waarbij we het beste uit twee werelden combineren voor Bakkerij van Heeswijk. Dat deze bakkers niet stilzitten, is wel duidelijk: het werk gebeurt op de momenten dat wij slapen, zodat wij overdag in de winkels vers brood en ander lekkers kunnen kopen. Dit houdt in dat de omgeving er 24/7 moet zijn en dat, mocht er toch een storing optreden (het blijft immers techniek), onze bereikbaarheid optimaal is.

Klant

Bakkerij van Heeswijk

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Retail

Organisatie grootte

30+

Plaats

Luyksgestel
Sophie van Gerwen
Analyst ICT ontzorgt ons, zodat we ons zo kunnen richten op de kwaliteit en onze klanten
Sophie van Gerwen

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.