Long at Home

initieert, ontwikkelt en exploiteert innovatieve welzijns-, zorg- en woonconcepten voor ouderen.
long at home

In de snel veranderende wereld van zorg en welzijn staat Long at Home aan de vooravond van een revolutie. Als pionier in het aanbieden van geïntegreerde diensten voor ouderen, combineert Long at Home zorg, welzijn en wonen op een manier die ouderen in staat stelt om volop van hun oude dag te genieten, met of zonder zorg- of hulpvraag.

De uitdagingen op het gebied van ICT binnen deze sector zijn complex. Van het waarborgen van de privacy en veiligheid van gevoelige informatie tot het faciliteren van state-of-the-art woonomgevingen die zowel comfort als zorg op afstand bieden. Hier komt Analyst ICT in beeld. Wij zijn trots dat we als volledige ICT-partner Long at Home mogen ondersteunen. Ons werk met Long at Home omvat het leveren van een breed scala aan diensten, van cloudoplossingen en cybersecurity tot geavanceerde communicatietechnologie en infrastructuurbeheer.

Door nauw samen te werken met Long at Home, heeft Analyst ICT een op maat gemaakte ICT-strategie ontwikkeld die niet alleen voldoet aan de huidige behoeften, maar ook schaalbaar is voor toekomstige groei en ontwikkeling. Dit partnerschap heeft het mogelijk gemaakt voor Long at Home om een veilige, efficiënte en innovatieve service te bieden, waardoor ouderen in hun eigen huis kunnen blijven wonen, met de zekerheid dat zorg en ondersteuning altijd binnen handbereik zijn.

Klant

Long at Home

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Zorg

Organisatie grootte

50+

Plaats

Eindhoven
Niels Graat

Wij willen alleen de allerbeste ICT dienstverlening voor onze bewoners.

Niels Graat

IT Manager

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.