Pali Group

is je persoonlijke partner voor de in- en verkoop van kalveren, varkens en geiten, inclusief het verzorgen van het transport.
Pali Group

Pali Group, gevestigd in Den Bosch, is een dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt met meer dan 350 gevarieerde werkplekken, van kantooromgevingen tot productielocaties. Met de rappe groei, mede door strategische overnames, is het cruciaal dat hun ICT-infrastructuur naadloos aansluit en de gegevensbeheer efficiënt verloopt. Hier speelt Analyst ICT een sleutelrol door als technisch ICT-consultant Pali Group te begeleiden in hun continue expansie binnen de ICT-wereld.

Voor Pali Group, die net als veel bedrijven volledig leunt op hun ICT voor zowel kantoorfuncties als productieprocessen, is het van vitaal belang dat de ICT-omgeving uniform is en dat data centraal opgeslagen en geanalyseerd kan worden. Dit is waar Analyst ICT een brug slaat, waarbij de wederzijdse bedrijfsfilosofieën naadloos aansluiten.

Zoals Pali Group het zelf stelt: zij zijn de partner die vraag en aanbod met aandacht en expertise samenbrengt. Analyst ICT is trots diezelfde rol binnen de ICT voor Pali Group te vervullen. We staan garant voor een ICT-partnerschap waarbij de behoeften van Pali Group centraal staan en waar onze technische ondersteuning en advies de drijvende kracht zijn achter hun succesvolle bedrijfsvoering. Samen bouwen we aan een toekomst waarin Pali Group kan blijven groeien, innoveren en excelleren, ondersteund door solide ICT-oplossingen.

Klant

Pali Group

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Productie

Organisatie grootte

200+

Plaats

Den Bosch
willem jorissen
Berry van Bree is sinds een paar jaar een vaste aanvulling op ons ICT team. Hij brengt samen met Analyst ICT veel meerwaarde voor onze organisatie.
Willem Jorissen

Directeur
1

Werkplekken

Totaal aantal werkplekken
1

Servers

Totaal aantal server
1

Productieplekken

Totaal aantal productieplekken

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.