Apple beheer / installeren

Heb je ooit problemen bij het installeren en beheren van jouw Apple apparaten? Zorgt dit voor veel frustraties en problemen? Dan is het hoog tijd om de installatie en het beheer van jouw Apple systeem uit te besteden aan Analyst ICT. Wij zorgen voor de installatie, het beheer en het onderhoud van jouw apparaten en servers. Wij geloven dat iedere organisatie uniek is en vraagt om een unieke aanpak, door deze proactieve en persoonlijke aanpak kunnen wij het beste resultaat garanderen voor jouw organisatie.

Wat is Apple beheer?

Apple maakt gebruik van Apple Mobile Device-beheer, dit is de basis voor het van het beheer framework van Apple. Hierdoor zorgt Apple ervoor dat de werknemers altijd en overal kunnen werken, dit brengt echter ook uitdagingen met zich mee. Het is belangrijk dat iedere werknemer toegang heeft tot alles wat nodig is, maar toegang geven tot dingen die niet nodig zijn werkt ook weer verwarrend, daarnaast moet het werk te allen tijde beschermd en veilig zijn. Dit zorgt voor een snellere, consistentere en meer geautomatiseerde beveiliging van je werkomgeving.

Wat zijn de voordelen van Apple beheer?

  • Apparaat-, inventaris- en app-beheer op afstand
  • Updates worden gedaan zonder dat het IT-personeel iets hoeft te doen
  • Het creëert een veilige verbinding voor je netwerk en gegevens

Wanneer je als bedrijf of als particulier een Apple apparaat hebt aangeschaft kan de installatie of het beheer hiervan lastig zijn, dit vereist enige kennis en tijd waar niet iedereen over beschikt. Wellicht heb je zelfs nog geen Apple apparaat aangeschaft en ben je nog de overweging aan het maken tussen en Mac of Windows apparaat. Lees dan direct ons artikel waarbij wij advies geven over de keuze tussen Mac en Windows.

Bij Analyst ICT beschikken wij door onze professionals over de juiste kennis en regelen wij de installatie en het beheer graag voor jou. Voor installatie en het beheer is het belangrijk dat dit zorgvuldig en op de juiste manier gebeurd, om latere problemen zoals storingen, gegevensverlies of gehackt worden te voorkomen. Dit zijn natuurlijk erg vervelende dingen waar je niet mee te maken wilt krijgen, voorkom dit dus door de installatie en het beheer te laten regelen door professionals. Hierdoor weet je zeker dat je altijd en overal veilig kan werken zodat jij je kan concentreren op andere belangrijke dingen, dit vinden we bij Analyst ICT superlogisch.

Neem vrijblijvend contact op

Met een krachtige Mac beheer service van Analyst ICT kan jouw organisatie de werknemers beter van dienst zijn, kunnen risico’s beperkt worden en kan het IT-personeel op andere zaken richten. Klinkt dit als iets voor jou?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren over wat we voor elkaar kunnen betekenen voor het beheer van jouw Apple apparaten.

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.