Online werkplekken

Flexibel, zorgeloos en kostenbesparend werken waar en wanneer je wilt, dat klinkt perfect voor iedere werkgever en werknemer. Bij AnalystICT maken wij dit werkelijkheid, door middel van onze online werkplekken.

Wat houdt een online werkplek precies in?

Een online werkplek ook wel een digitale of virtuele werkplek genoemd, is een werkplek waar je altijd en overal bij kan. Jouw vertrouwde werkplek met al jouw vertrouwde programma’s daarin bereikbaar met alleen een stabiele internetverbinding.

Deze digitale omgeving is goed afgeschermd zodat je altijd veilig kan blijven werken, alle werkplekken zitten verbonden aan een lokale hoofdserver. Tot deze hoofdserver heeft iedereen toegang, hierdoor kunnen mensen samenwerken aan projecten zonder daadwerkelijk samen te zijn.

De voordelen van online werkplekken

Het is een erg flexibele manier van werken doordat je werknemers kunnen werken op meerdere plekken, daardoor hoeven ze niet altijd op kantoor te zijn om te kunnen werken. Daarnaast hoeven ze ook niet op vaste tijdstippen te werken, dus de kantoor dag van 9 tot 5 is niet meer van toepassing. Al deze vrijheid is erg voordelig voor werknemers, maar ook voor werkgevers kan dit leiden tot meer tevreden personeel en een hogere productiviteit. De data wordt opgeslagen in een betrouwbare Cloud, zodat het altijd veilig is en alleen jouw bedrijf daarbij kan.

Deze Cloud is altijd bereikbaar op verschillende apparaten zodat iedereen binnen je bedrijf altijd bij de data kan. Daarnaast kunnen eventuele problemen snel opgelost worden door onze professionals, doordat wij ook in de Cloud meegenomen worden. Wanneer een bedrijf werkt met online werkplekken hoeven ze niet te investeren in hardware, dit kan behoorlijk veel kosten schelen doordat hardware vaak al na 1 dag gebruiken al verouderd is. Online werkplekken worden bij AnalystICT constant up-to-date gehouden zodat jij gebruik kan maken van de allernieuwste hardware.

Zodra je na het horen van de vele voordelen hebt besloten om online werkplekken te creëren, kun je bij ons terecht. Wij als beheerders van die online werkplekken regelen dan alles voor jouw bedrijf, dit doen wij aan de hand van een externe server in het datacenter zodat jij en jouw werknemers altijd veilig en zorgeloos in de Cloud kunnen werken.

Wij zorgen ervoor dat jij via een extern bureaublad direct toegang hebt tot de veilige omgeving, softwareprogramma’s en netwerk van jouw eigen bedrijf. Wanneer er problemen of andere storingen zijn kunnen onze professionals snel handelen om het op te lossen, wanneer je meer of minder ruimte nodig hebt kan dit ook snel geregeld worden om de optimale ervaring te verzorgen voor jouw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op voor online werkplekken voor jouw bedrijf

Wil jij altijd en overal veilig kunnen blijven werken in omgeving Eindhoven? Ga dan voor een oplossing op maat voor online werkplekken voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren over wat we voor elkaar kunnen betekenen bij het verwezenlijken van online werkplekken.

Jij aandacht voor je klanten.
Wij voor je ICT?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak.