30 okt 2023

Analyst ICT is een FD Gazelle 2023

Analyst ICT heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt door voor het eerst erkend te worden als een FD Gazelle, wat betekent dat we nu officieel tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoren. Deze prestigieuze onderscheiding, uitgereikt door het Financieele Dagblad, is een bevestiging van onze constante inzet, innovatieve dienstverlening en de duurzame groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.

De FD Gazelle Awards zijn een jaarlijkse indicator van zakelijk succes, gereserveerd voor bedrijven die over een periode van drie jaar een onafgebroken groei van ten minste 20% in omzet tonen, financieel gezond zijn en een heldere visie voor de toekomst hebben. Voor Analyst ICT is deze erkenning het resultaat van hard werken, een duidelijke strategie, en het vermogen om snel aan te passen aan de dynamische ICT-markt.

Onze groei is een directe weerspiegeling van gedreven team, dat zich voortdurend inzet om de beste ICT-oplossingen te bieden die onze klanten helpen te excelleren in hun vakgebied. We zijn trots op deze erkenning en zien het als een stimulans om onze dienstverlening verder te verbeteren en te blijven groeien. Dit is een moment om te vieren, maar ook om vooruit te kijken naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die voor ons liggen.

Want als het aan ons ligt we zijn pas net begonnen 😉 Superlogisch toch.