Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work

microsoft solutions partner modern work

Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk.

Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn?

Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. Deze partnerstatus is een erkenning van onze diepgaande kennis van Microsoft-producten en -diensten, en onze bekwaamheid om deze effectief te implementeren en te beheren. Enkele van de voordelen die onze klanten kunnen verwachten, zijn:

1. Verbeterde productiviteit en samenwerking

Met de tools en oplossingen die wij nu nog beter kunnen inzetten, kunnen organisaties de productiviteit van hun teams aanzienlijk verhogen. Denk aan efficiënter samenwerken met Microsoft Teams, geavanceerde documentbeheer met SharePoint, en altijd en overal toegang tot belangrijke bestanden met OneDrive.

2. Veiligheid en compliance

Veiligheid staat voorop in de moderne werkomgeving. Met onze nieuwe status hebben we toegang tot de nieuwste beveiligingsfuncties van Microsoft 365, waarmee we ervoor kunnen zorgen dat de gegevens van onze klanten veilig zijn en voldoen aan de laatste regelgeving.

3. Innovatieve oplossingen op maat

Elke organisatie is uniek, en we begrijpen dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. Als gecertificeerd Microsoft Solutions Partner kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en doelen van onze klanten.

Bedankt aan ons team

Deze prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder het harde werk en de toewijding van ons team. In het bijzonder willen we Berry bedanken voor zijn toewijding en inzet. Zijn inspanningen bij het behalen van de benodigde certificeringen zijn een belangrijke factor geweest in het verkrijgen van deze partnerstatus.

Vooruitkijken naar de toekomst

We zijn enthousiast over de toekomst en de mogelijkheden die onze nieuwe partnerstatus met zich meebrengt. We blijven ons inzetten om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen door middel van innovatieve technologie en uitstekende service. Dit is slechts het begin van weer een nieuw hoofdstuk voor Analyst ICT, en we kijken ernaar uit om samen met onze klanten en ons geweldige team verder te groeien.

Laatste blogs

Whatsapp Business
Blog
Handig! Whatsapp business op meerdere apparaten
De vakantieperiode komt eraan, en we hebben bij onze servicedesk al meerdere keren dezelfde supportvraag voorbij horen komen: “Kan ik WhatsApp Business op meerdere apparaten tegelijk gebruiken?” Jazeker, dat kan! In dit korte blogbericht leggen we uit hoe #superlogisch! Stap 1: Installeer WhatsApp Business op je primaire telefoon 1. Download en installeer de WhatsApp Business app vanuit de Google Play Store of Apple App Store. 2. Open de app en registreer je met het telefoonnummer dat je wilt gebruiken voor je bedrijf. 3. Voltooi de installatie en configureer je bedrijfsprofiel. Stap 2: Schakel de multi-device functie in 1. Open WhatsApp…
cyber hygiene
Blog
Cyber Hygiëne?
Cyber Hygiëne? Nooit van gehoord? Maar Cyber Hygiëne is een essentieel onderdeel van een veilige bedrijfsvoering. Net zoals persoonlijke hygiëne helpt om gezondheidsproblemen te voorkomen, helpt cyber hygiëne om de veiligheid en integriteit van uw digitale systemen en gegevens te waarborgen. Voor MKB bedrijven is het van cruciaal belang om goede cyber hygiëne te implementeren om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. In deze blog leggen we uit wat cyber hygiëne inhoudt, waarom het zo belangrijk is voor MKB bedrijven, en hoe Analyst ICT u kan ondersteunen bij de implementatie. Wat is Cyber Hygiëne? Cyber hygiëne verwijst naar de best practices…
myworkdrive
Blog
My Work Drive: De Ideale Files naar de Cloudoplossing voor het MKB.
Toegankelijkheid tot bedrijfsgegevens is van cruciaal belang voor het succes van een onderneming, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). My Work Drive biedt hier een perfecte oplossing voor. Deze dienst stelt bedrijven in staat om overal en altijd toegang te krijgen tot hun documenten, wat resulteert in verhoogde productiviteit en flexibiliteit. Nog klaar om de bedrijfsdata in de Cloud te plaatsen maar wel graag overal beschikbaar. Myworkdrive kan hier mee helpen. Wat is My Work Drive? My Work Drive is een bestandstoegangssysteem dat speciaal is ontworpen om gebruikers in staat te stellen bestanden op te slaan en bewerken in…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?