Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work

microsoft solutions partner modern work

Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk.

Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn?

Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. Deze partnerstatus is een erkenning van onze diepgaande kennis van Microsoft-producten en -diensten, en onze bekwaamheid om deze effectief te implementeren en te beheren. Enkele van de voordelen die onze klanten kunnen verwachten, zijn:

1. Verbeterde productiviteit en samenwerking

Met de tools en oplossingen die wij nu nog beter kunnen inzetten, kunnen organisaties de productiviteit van hun teams aanzienlijk verhogen. Denk aan efficiënter samenwerken met Microsoft Teams, geavanceerde documentbeheer met SharePoint, en altijd en overal toegang tot belangrijke bestanden met OneDrive.

2. Veiligheid en compliance

Veiligheid staat voorop in de moderne werkomgeving. Met onze nieuwe status hebben we toegang tot de nieuwste beveiligingsfuncties van Microsoft 365, waarmee we ervoor kunnen zorgen dat de gegevens van onze klanten veilig zijn en voldoen aan de laatste regelgeving.

3. Innovatieve oplossingen op maat

Elke organisatie is uniek, en we begrijpen dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. Als gecertificeerd Microsoft Solutions Partner kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en doelen van onze klanten.

Bedankt aan ons team

Deze prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder het harde werk en de toewijding van ons team. In het bijzonder willen we Berry bedanken voor zijn toewijding en inzet. Zijn inspanningen bij het behalen van de benodigde certificeringen zijn een belangrijke factor geweest in het verkrijgen van deze partnerstatus.

Vooruitkijken naar de toekomst

We zijn enthousiast over de toekomst en de mogelijkheden die onze nieuwe partnerstatus met zich meebrengt. We blijven ons inzetten om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen door middel van innovatieve technologie en uitstekende service. Dit is slechts het begin van weer een nieuw hoofdstuk voor Analyst ICT, en we kijken ernaar uit om samen met onze klanten en ons geweldige team verder te groeien.

Laatste blogs

apple opleiding
Nieuws
Expert in Apple-Technologieën
Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional. Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week…
Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…
im 362526
Blog
Wat is SentinelOne?
In de hedendaagse digitale wereld is het van cruciaal belang om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens en systemen serieus te nemen. Bij Analyst ICT begrijpen we het belang van geavanceerde cybersecurity-oplossingen en daarom zijn we trots om SentinelOne aan te bevelen en te implementeren voor onze klanten. Hoewel sommigen de naam SentinelOne misschien herkennen van de Formule 1-sponsoring, biedt deze technologie veel meer dan alleen naamsbekendheid. Wat is SentinelOne? SentinelOne is een toonaangevende endpoint security-oplossing, ontworpen om organisaties te beschermen tegen een breed spectrum aan cyberdreigingen. In tegenstelling tot traditionele antivirusprogramma’s, die vaak alleen bekende virussen en malware detecteren, maakt…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?