19 apr 2023

Analyst ICT is een SBB leerbedrijf

Je hele leven leren? Dat hoort erbij in de ICT en dat vinden wij alleen maar superlogisch! Om nu te zorgen dat we hier zo vroeg mogelijk aan beginnen leidt Analyst ICT graag jong talent op. Begin van het jaar heeft Analyst dan ook een aanvraag ingediend om erkend leerbedrijf te worden. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons onlangs bezocht om te kijken of wij hiervoor aan alle voorwaarden voldoen. Het resultaat van dit bezoek is dat wij ons sinds 19 april 2023 een erkend leerbedrijf mogen noemen.

Vanaf bovengenoemde datum kunnen mbo-studenten uit de ICT-sector dan ook het praktijkgedeelte van hun opleiding bij ons volgen. Dit geldt voor de opleidingen allround medewerker IT sytems en devices (niveau 3) en Expert IT systems and devices (niveau 4). Graag begeleiden wij ze in hun beroepspraktijkvorming (BPV) zodat zij de benodigde kennis en ervaring kunnen opdoen. Wij kijken uit naar hun komst en leergierigheid en zijn erg benieuwd wat wij van hen kunnen leren.

Ken je iemand die staat te trappelen om het vak te komen leren? Gewoon in de praktijk samen met een leuk team van collega’s? Neem dan even contact op?