Analyst ICT, Meet Bart van Elewout

Wie is Bart van Elewout?

In een notendop? Ik ben 47, woon in Eersel, ben getrouwd met Marieke en heb 2 dochters (Fleur 15 en Sascha van 13 jaar). Mijn vrouw is wiskundedocent op het Pius X College, mijn dochters zitten op het Rythovius College en ik ben ICT-er. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging; hockey, hardlopen, skiën, fietsen…!

 

Vanwaar de keuze voor Analyst ICT?

Ik heb al veel gedaan in de ICT: van grote tot kleinere organisaties begeleid en geholpen met hun ICT-vraagstukken.
Toen ik wat ouder werd, wilde ik een betere balans tussen werk en privé. Bij Analyst ICT heb ik die gevonden. Ik ben naast computernerd namelijk ook hockeytrainer van onze meiden. Fijn om dit te combineren, zodat ik naast een leuke baan ook tijd heb voor ontspanning.

 

En werkinhoudelijk, waar zit de kick?

Het bouwen van systemen is toch het leukst. Gisteren leverden we een project op en dan wéét ik dat onze klant er zoveel makkelijker door gaat werken. Organisaties verder helpen, dat vind ik fijn.
We helpen organisaties van A naar B met logische oplossingen. Bij Analyst ICT kan ik een oplossing bedenken, aanbieden, uitleggen én bouwen. Superleuk!
Dat is voor organisaties trouwens ook het fijnst, één vaste ICT-leverancier die alles regelt.

 

Wie krijgen klanten over de vloer als jij komt?

Iemand die oplossingsgericht is, duidelijk en recht door zee. Ik hou niet van onnodige poespas, het gaat toch om het resultaat. En dat moet goed, mooi en zo makkelijk mogelijk.
Ik ben enorm gedreven, zo zit ik in elkaar. Als ik het in mijn kop heb, heb ik het niet in mijn kont. Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met m’n klanten belangrijk; onder het genot van een kop koffie ook eens kletsen over andere dingen dan computers….!

 

Hoe maak jij ICT simpel?

Door in eenvoudige, duidelijke taal uit te leggen hoe iets in elkaar zit en hoe we het voor de klant gaan maken of oplossen. Ik kan een heel verhaal houden over bits en bytes, maar daar zit niemand op te wachten. Dan kan ik het maar beter simpel houden, toch?!

 

Waarvoor mogen klanten jou bellen?

Voor eigenlijk alles wat met ICT te maken heeft.
Mensen bellen ons dus met vragen als “Hé Bart, de WIFI werkt niet” tot “Onze CNC-freesmachine staat stil. Ligt dat aan de computer?”.
Uiteindelijk zijn we organisaties aan het automatiseren, zodat ze slimmer en sneller kunnen werken.

 

Waarvoor kunnen we jou uit bed bellen?

Slapen is me veel waard, hoor! Dus liever niet!

 

Een gouden ICT tip die het leven simpeler maakt?

Zorg dat je in een goed afgeschermde ICT-omgeving werkt. Iedereen loopt daar nu tegenaan.
Maak gebruik van een gecontroleerde ICT-omgeving. Begin met het toepassen van MFA ( Multi Factor Authenticatie ) voor alle websites en programma’s waar je op in moet loggen.

Als dat nou niet lukt, bel je ons gewoon. Dat is eigenlijk de beste tip!!

Laatste blogs

Dora wetgeving
Nieuws
Impact van de Nieuwe DORA-Wetgeving
De onlangs geïntroduceerde DORA-wetgeving (Digital Operational Resilience Act) is een belangrijk stuk Europese regelgeving dat gericht is op het verhogen…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?