19 apr 2022

Analyst ICT, Meet Wiebe Burgmans

Wie is Wiebe Burgmans?

 Een techneut in hard en nieren. Als sinds jongs af aan bezig met computers en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben geboren en getogen in Bergeijk en daar ook nog steeds woonachtig met mijn vriendin Anoek. In mijn vrije tijd ga ik graag met de wielrenfiets op pad en speel ik zo nu en dan een potje tennis!

 

Vanwaar de keuze voor Analyst ICT?

Na een aantal jaren de rol van vertegenwoordiger te hebben vervuld kwam ik erachter dat ik de connectie met de techniek aan het verliezen was. Van nature bouw en onderhoud ik namelijk graag IT oplossingen. Frank was voor mij al een bekende in het kempische IT circuit en de connectie was op die manier al snel gelegd. Na het zien van de oplossingen die Analyst biedt in combinatie met het team was ik snel om!

 

En werkinhoudelijk, waar zit de kick?

Het bouwen en onderhouden van systemen en IT oplossingen. Van nature help ik graag mensen verder en de kick zit dan met name op technisch gebied. Het troubleshooten en oplossen van een probleem staat daarbij toch wel op nummer één.

 

Wie krijgen klanten over de vloer als jij komt?
Een meedenkend en oplossingsgericht persoon. Recht toe recht aan, analytisch en resultaatgericht. Daarbij maak ik klanten graag wegwijs in IT oplossingen en hoe hier mee te werken in verstaanbare taal. En natuurlijk altijd in voor een praatje!

 

Hoe maak jij ICT simpel?
Door beknopt en in duidelijke taal uit te leggen wat een gebruiker met een applicatie of toepassing kan. Om maar een voorbeeld te nemen: Software is in veel gevallen uitgebreid en op verschillende lagen van een organisatie toepasbaar. Hier raakt een gebruiker vaak het overzicht kwijt. Focus op wat dat jij nodig hebt, samen zorgen we ervoor dat dit begrijpelijk wordt en kunnen we eventueel de volgende stap zetten. Behapbaar maken dus!

 

Waarvoor mogen klanten jou bellen?

Eigenlijk simpelweg voor alles wat met ICT te maken heeft! Van het meedenken in automatiseringsoplossingen die nu nog niet toegepast worden tot het troubleshooten van probleem die een gebruiker heeft met zijn of haar PC. Alles dus, bel maar gewoon!

 

Waarvoor kunnen we jou uit bed bellen?
Voor een kakelvers ontbijtje met jus d’orange en een eitje! Maar liever niet midden in de nacht 😊

 

Een gouden ICT tip die het leven simpeler maakt?

Zorg dat je veilig werkt en kijk waar je kunt automatiseren want dan kun je namelijk processen versimpelen en vaak ook veel tijd besparen! #superlogisch toch?

 

Zou je Analyst ICT, Wiebe of ons team keer willen ontmoeten om te weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op.