Expert in Apple-Technologieën

apple opleiding

Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional.

Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week begonnen aan een intensieve opleiding tot Apple Deployment and Management Specialist. Deze aanvullende certificering stelt Frank in staat om onze klanten en toekomstige klanten nog beter te ondersteunen bij het implementeren, beheren en optimaliseren van Apple-technologieën in hun bedrijfsomgevingen.

Of het nu gaat om het opzetten van een geavanceerde IT-infrastructuur, het implementeren van nieuwe software-oplossingen of het bieden van deskundig advies over het maximaliseren van de productiviteit en efficiëntie, Frank staat klaar om zijn uitgebreide kennis en vaardigheden in te zetten ten behoeve van onze klanten.

Maar Frank is niet de enige die zich inzet voor onze klanten. Ons hele team van deskundige professionals staat klaar om u te helpen bij elke stap van uw technologische reis. Of u nu op zoek bent naar advies, ondersteuning of op maat gemaakte oplossingen, bij Analyst ICT bent u aan het juiste adres.

Als onderdeel van het Apple Consultant Network hebben we toegang tot een breed scala aan middelen, training en ondersteuning die ons in staat stellen om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We zijn er trots op dat we deze nieuwe stap kunnen zetten in onze missie om u te helpen uw doelen te bereiken en uw bedrijf te laten groeien met behulp van innovatieve technologieën van Apple.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het implementeren, beheren en optimaliseren van Apple-technologieën binnen uw organisatie. Bij Analyst ICT staan we altijd voor u klaar, superlogisch!

Laatste blogs

Whatsapp Business
Blog
Handig! Whatsapp business op meerdere apparaten
De vakantieperiode komt eraan, en we hebben bij onze servicedesk al meerdere keren dezelfde supportvraag voorbij horen komen: “Kan ik WhatsApp Business op meerdere apparaten tegelijk gebruiken?” Jazeker, dat kan! In dit korte blogbericht leggen we uit hoe #superlogisch! Stap 1: Installeer WhatsApp Business op je primaire telefoon 1. Download en installeer de WhatsApp Business app vanuit de Google Play Store of Apple App Store. 2. Open de app en registreer je met het telefoonnummer dat je wilt gebruiken voor je bedrijf. 3. Voltooi de installatie en configureer je bedrijfsprofiel. Stap 2: Schakel de multi-device functie in 1. Open WhatsApp…
cyber hygiene
Blog
Cyber Hygiëne?
Cyber Hygiëne? Nooit van gehoord? Maar Cyber Hygiëne is een essentieel onderdeel van een veilige bedrijfsvoering. Net zoals persoonlijke hygiëne helpt om gezondheidsproblemen te voorkomen, helpt cyber hygiëne om de veiligheid en integriteit van uw digitale systemen en gegevens te waarborgen. Voor MKB bedrijven is het van cruciaal belang om goede cyber hygiëne te implementeren om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. In deze blog leggen we uit wat cyber hygiëne inhoudt, waarom het zo belangrijk is voor MKB bedrijven, en hoe Analyst ICT u kan ondersteunen bij de implementatie. Wat is Cyber Hygiëne? Cyber hygiëne verwijst naar de best practices…
myworkdrive
Blog
My Work Drive: De Ideale Files naar de Cloudoplossing voor het MKB.
Toegankelijkheid tot bedrijfsgegevens is van cruciaal belang voor het succes van een onderneming, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). My Work Drive biedt hier een perfecte oplossing voor. Deze dienst stelt bedrijven in staat om overal en altijd toegang te krijgen tot hun documenten, wat resulteert in verhoogde productiviteit en flexibiliteit. Nog klaar om de bedrijfsdata in de Cloud te plaatsen maar wel graag overal beschikbaar. Myworkdrive kan hier mee helpen. Wat is My Work Drive? My Work Drive is een bestandstoegangssysteem dat speciaal is ontworpen om gebruikers in staat te stellen bestanden op te slaan en bewerken in…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?