Wij zijn Microsoft AI Cloud Partner

Microsoft

We zijn verheugd aan te kondigen dat Analyst ICT is erkend als Solutions Partner binnen het Microsoft AI Cloud Partner Program. Deze partner status onderstreept onze voortdurende inzet en expertise in het leveren van oplossingen die diep geïntegreerd zijn met Microsoft’s geavanceerde cloudtechnologieën.

Een Mijlpaal voor Analyst ICT

De erkenning van Microsoft is een bevestiging van ons harde werk en onze toewijding aan technologische uitmuntendheid. We zijn trots te kunnen melden dat wij een van de eerste Microsoft-partners zijn die deze specifieke erkenning hebben ontvangen. Dit is niet alleen een bewijs van onze technische vaardigheden en diepgaande ervaring, maar het benadrukt ook ons vermogen om succesvolle klantresultaten te leveren die zijn afgestemd op de Microsoft Cloud. Superlogisch!

Wat Betekent Dit voor Onze Klanten?

Als Solutions Partner in het Microsoft AI Cloud Partner Program, zijn we beter uitgerust dan ooit om onze klanten te ondersteunen met geavanceerde AI-oplossingen die gedreven worden door Microsoft’s cloudtechnologieën. Deze erkenning stelt ons in staat om:

  1. Geavanceerde AI-oplossingen te bieden: We hebben toegang tot nieuwe mogelijkheden, hulpmiddelen en resources die ons in staat stellen om geavanceerde, op maat gemaakte AI-oplossingen te ontwerpen en te implementeren die helpen bij het transformeren van bedrijfsprocessen en het stimuleren van innovatie.
  2. Diepgaande industrie-inzichten: Ons partnership met Microsoft biedt ons uitgebreide inzichten in industriële trends en nieuwe technologieën, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van de meest actuele en effectieve oplossingen.
  3. Investeren in winstgevendheid en groei: Microsoft’s toewijding aan het empoweren van partners zoals wij betekent dat we extra ondersteuning krijgen bij het uitbreiden van onze diensten en het verhogen van onze marktimpact. Dit stelt ons in staat om niet alleen te groeien, maar ook om de groei van onze klanten te bevorderen.

Een Woord van Dank

Deze erkenning zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van ons getalenteerde team en de voortdurende ondersteuning van onze klanten. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zowel Microsoft als onze klanten in ons hebben gesteld. Onze belofte is om te blijven investeren in onze partnerschap en in het succes van onze klanten.

Vooruit Kijken

De toekomst ziet er helder uit voor Analyst ICT als Microsoft AI Cloud Solutions Partner. Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen en we zijn vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van toonaangevende oplossingen die hun bedrijfsvoering transformeren en optimaliseren.

Voor meer informatie hoe wij u alsMicrosoft AI Cloud Partner kunnen helpen gaan we graag een keer om tafel.

Laatste blogs

cyber hygiene
Blog
Cyber Hygiëne?
Cyber Hygiëne? Nooit van gehoord? Maar Cyber Hygiëne is een essentieel onderdeel van een veilige bedrijfsvoering. Net zoals persoonlijke hygiëne helpt om gezondheidsproblemen te voorkomen, helpt cyber hygiëne om de veiligheid en integriteit van uw digitale systemen en gegevens te waarborgen. Voor MKB bedrijven is het van cruciaal belang om goede cyber hygiëne te implementeren om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. In deze blog leggen we uit wat cyber hygiëne inhoudt, waarom het zo belangrijk is voor MKB bedrijven, en hoe Analyst ICT u kan ondersteunen bij de implementatie. Wat is Cyber Hygiëne? Cyber hygiëne verwijst naar de best practices…
myworkdrive
Blog
My Work Drive: De Ideale Files naar de Cloudoplossing voor het MKB.
Toegankelijkheid tot bedrijfsgegevens is van cruciaal belang voor het succes van een onderneming, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). My Work Drive biedt hier een perfecte oplossing voor. Deze dienst stelt bedrijven in staat om overal en altijd toegang te krijgen tot hun documenten, wat resulteert in verhoogde productiviteit en flexibiliteit. Nog klaar om de bedrijfsdata in de Cloud te plaatsen maar wel graag overal beschikbaar. Myworkdrive kan hier mee helpen. Wat is My Work Drive? My Work Drive is een bestandstoegangssysteem dat speciaal is ontworpen om gebruikers in staat te stellen bestanden op te slaan en bewerken in…
analyst ict XLA Xperience Level Agreement
Nieuws
Wat is een Xperience Level Agreement (XLA)?
Bij Analyst ICT begrijpen we dat een succesvolle ICT-dienstverlening verder gaat dan alleen technische ondersteuning. Voor ons Superlogisch! Het gaat om de volledige ervaring die we onze klanten bieden. Daarom hebben wij de Xperience Level Agreement (XLA) geïntroduceerd. Dit is een benadering die niet alleen focust op de technische meetbaarheid van services, maar ook op de tevredenheid en de ervaring van de eindgebruiker. In deze blog leggen we uit wat een XLA precies is en waarom dit voor ons en onze klanten zo belangrijk is. Wat is een Xperience Level Agreement? Een Xperience Level Agreement (XLA) gaat een stap verder…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?