Onze eerste stagiair! Ontmoet Jasper!

Sinds deze maand hebben wij Jasper mogen verwelkomen als stagiair bij Analyst ICT. Tijd om hem beter te leren kennen!

Mijn naam is Jasper en ik heb de eer om als allereerste stagiair bij Analyst ICT aan de slag te gaan. Vanuit de opleiding ICT & Media Design aan de Fontys in Tilburg kom ik tot aan de zomer stage lopen bij Analyst ICT. In deze blog stel ik mijzelf graag aan jullie voor en vertel ik iets meer over mijn opdracht.

Mijn naam is Jasper van de Pas, 23 jaar oud, en ik kom uit Eindhoven. Na de HAVO heb ik de opleiding Evenementenorganisatie gevolgd, maar door afstuderen in corona-tijd koos ik voor een tweede en totaal andere studie, ICT & Media Design aan de Fontys in Tilburg. Daarbij draait het vooral om de front-end van (web-)applicaties en UX/UI-design. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding en is het tijd om te gaan afstuderen.

Tijdens mijn stage ga ik aan de slag met het verbeteren van de communicatie rondom storingen en problemen. Hiervoor ga ik zowel intern als extern onderzoek doen over hoe we dit op de best mogelijke manier kunnen gaan vormgeven. Zo gaan we er voor zorgen dat óók de communicatie superlogisch wordt.

Uiteraard heb ik hiervoor ook de input vanuit de klanten nodig. Een aantal klanten zullen daarom in de komende weken wellicht een uitnodiging van mij ontvangen voor een interview.

Wij wensen Jasper heel veel succes! Wat hij vergeet te vertellen is dat hij tot heden alles cum laude heeft afgerond dus geen druk verder Jasper 😉 

 

Laatste blogs

Dora wetgeving
Nieuws
Impact van de Nieuwe DORA-Wetgeving
De onlangs geïntroduceerde DORA-wetgeving (Digital Operational Resilience Act) is een belangrijk stuk Europese regelgeving dat gericht is op het verhogen…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?