Wie is Wil van Oorschot?

wil vierkant

Ik ben Wil van Oorschot, 39 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Eersel. Samen met Lieke hebben we een dochter Sophie en zoon Dex. Sophie is 6 Jaar en Dex wordt in Juli alweer 3, wat vliegt die tijd.

Sinds 1998 ben ik aangestoken met het Carnavalsvirus. Begonnen als ‘broertje van’ bouwen aan de carnavalswagens en meelopen in de carnavalsoptocht in Eersel. Sinds 2009 ben ik lid van de raad van elf van carnavalsvereniging de Buurlanders.

Omdat carnaval toch wel meer is dan alleen de 4 dagen feest aan het begin van het jaar kan ik daar mijn vrije tijd in kwijt.

Analyst ICT

Een aantal van de huidige klanten ken ik nog uit de tijd dat ik bij Tacticus  werkzaam was. Ik ben namelijk in 2005 begonnen bij Houtappels Automatisering wat later Tacticus ICT & More werd.

In het begin zaten we nog op de Heijerstraat in het mooie Westerhoven en daarna op de Stökskesweg in Bergeijk.

Bij mijn vorige werkgever heb ik gewerkt met zowel Bart van Elewout, als met Michel Kok en Lars Knapen waardoor nu samen met Frank Houtappels en de andere collega’s Analyst ICT voor mij nu ook als een vertrouwde omgeving aanvoelt.

Kick

Wanneer je een vraag of probleem vanuit de klant kan omzetten naar een technische oplossing waardoor hij of zij weer verder kan, of zelf vlugger of beter kan werken is dat voor mij wel fijn.

Uit bed bellen

De raad van 11 heeft mijn nummer, en die mogen altijd bellen. 

Gouden tip

Als het even wat moeilijker wordt voor in de ICT is het belangrijk om de rust te bewaren, die geeft overzicht en zo komen we altijd tot een oplossing.

Laatste blogs

microsoft solutions partner modern work
Nieuws
Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work
Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk. Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn? Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben…
apple opleiding
Nieuws
Expert in Apple-Technologieën
Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional. Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week…
Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?