Wie is Wil van Oorschot?

wil vierkant

Ik ben Wil van Oorschot, 39 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Eersel. Samen met Lieke hebben we een dochter Sophie en zoon Dex. Sophie is 6 Jaar en Dex wordt in Juli alweer 3, wat vliegt die tijd.

Sinds 1998 ben ik aangestoken met het Carnavalsvirus. Begonnen als ‘broertje van’ bouwen aan de carnavalswagens en meelopen in de carnavalsoptocht in Eersel. Sinds 2009 ben ik lid van de raad van elf van carnavalsvereniging de Buurlanders.

Omdat carnaval toch wel meer is dan alleen de 4 dagen feest aan het begin van het jaar kan ik daar mijn vrije tijd in kwijt.

Analyst ICT

Een aantal van de huidige klanten ken ik nog uit de tijd dat ik bij Tacticus  werkzaam was. Ik ben namelijk in 2005 begonnen bij Houtappels Automatisering wat later Tacticus ICT & More werd.

In het begin zaten we nog op de Heijerstraat in het mooie Westerhoven en daarna op de Stökskesweg in Bergeijk.

Bij mijn vorige werkgever heb ik gewerkt met zowel Bart van Elewout, als met Michel Kok en Lars Knapen waardoor nu samen met Frank Houtappels en de andere collega’s Analyst ICT voor mij nu ook als een vertrouwde omgeving aanvoelt.

Kick

Wanneer je een vraag of probleem vanuit de klant kan omzetten naar een technische oplossing waardoor hij of zij weer verder kan, of zelf vlugger of beter kan werken is dat voor mij wel fijn.

Uit bed bellen

De raad van 11 heeft mijn nummer, en die mogen altijd bellen. 

Gouden tip

Als het even wat moeilijker wordt voor in de ICT is het belangrijk om de rust te bewaren, die geeft overzicht en zo komen we altijd tot een oplossing.

Laatste blogs

Whatsapp Business
Blog
Handig! Whatsapp business op meerdere apparaten
De vakantieperiode komt eraan, en we hebben bij onze servicedesk al meerdere keren dezelfde supportvraag voorbij horen komen: “Kan ik WhatsApp Business op meerdere apparaten tegelijk gebruiken?” Jazeker, dat kan! In dit korte blogbericht leggen we uit hoe #superlogisch! Stap 1: Installeer WhatsApp Business op je primaire telefoon 1. Download en installeer de WhatsApp Business app vanuit de Google Play Store of Apple App Store. 2. Open de app en registreer je met het telefoonnummer dat je wilt gebruiken voor je bedrijf. 3. Voltooi de installatie en configureer je bedrijfsprofiel. Stap 2: Schakel de multi-device functie in 1. Open WhatsApp…
cyber hygiene
Blog
Cyber Hygiëne?
Cyber Hygiëne? Nooit van gehoord? Maar Cyber Hygiëne is een essentieel onderdeel van een veilige bedrijfsvoering. Net zoals persoonlijke hygiëne helpt om gezondheidsproblemen te voorkomen, helpt cyber hygiëne om de veiligheid en integriteit van uw digitale systemen en gegevens te waarborgen. Voor MKB bedrijven is het van cruciaal belang om goede cyber hygiëne te implementeren om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. In deze blog leggen we uit wat cyber hygiëne inhoudt, waarom het zo belangrijk is voor MKB bedrijven, en hoe Analyst ICT u kan ondersteunen bij de implementatie. Wat is Cyber Hygiëne? Cyber hygiëne verwijst naar de best practices…
myworkdrive
Blog
My Work Drive: De Ideale Files naar de Cloudoplossing voor het MKB.
Toegankelijkheid tot bedrijfsgegevens is van cruciaal belang voor het succes van een onderneming, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). My Work Drive biedt hier een perfecte oplossing voor. Deze dienst stelt bedrijven in staat om overal en altijd toegang te krijgen tot hun documenten, wat resulteert in verhoogde productiviteit en flexibiliteit. Nog klaar om de bedrijfsdata in de Cloud te plaatsen maar wel graag overal beschikbaar. Myworkdrive kan hier mee helpen. Wat is My Work Drive? My Work Drive is een bestandstoegangssysteem dat speciaal is ontworpen om gebruikers in staat te stellen bestanden op te slaan en bewerken in…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?