30 jan 2023

Wij zoeken jou! Een drietal vacatures bij Analyst ICT

Is jullie al opgevallen dat wij maar liefst 3 interessante vacatures online hebben staan? Wij zijn namelijk dringend op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken. Vanaf aankomende maand werken wij vanuit ons kantoor in Eersel met als doel om MKB-bedrijven in de regio de Kempen te ontzorgen op gebied van ICT. Onszelf huisvesten dichter bij onze klanten draagt daar aan bij. Wij zijn een klein team waar elkaar helpen en van elkaar leren centraal staat.

We proberen op een menselijke en superlogische manier de klantvraag te begrijpen en beantwoorden. Wat is de vraag achter de vraag en hoe kunnen we die vraag ingevuld krijgen met de verschillende ICT middelen die wij (kunnen) leveren? Dat is wat ons motiveert om in de ochtend uit bed te komen!

Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch via ons algemene nummer of via het e-mailadres werken@analystict.nl.

Ken jij iemand en breng jij die met ons in contact dan hebben wij een bedankje van 1500 euro voor je als deze persoon uiteindelijk bij ons komt werken 😉 is dat niet #superlogisch