Vacature: ICT Consultant

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een ICT Consultant (fulltime) die ons team wil komen versterken. Een digitale duizendpoot die graag bij klanten over de vloer komt en die overweg kan met Microsoft netwerken, graag een Cloud uitdaging aangaat en enthousiast wordt van virtualisatie, servers, cloud en netwerken en alles wat daarbij hoort!

Analyst ICT: een persoonlijke en begrijpelijke uitleg en ICT automatisering op maat.

Analyst ICT levert dagelijks oplossingen voor het MKB. Hierbij geloven wij dat ICT automatisering door inzicht, verbetering en ondersteuning het maximale kan doen voor een organisatie. Wat vorig jaar onschuldig begonnen is als een start-up is nu uitgegroeid tot een bedrijf met veel potentie. We werken onder meer werkt voor klanten zoals Oogenlust, We Provide en Holland Immo Group. Om ervoor te zorgen dat Analyst ICT verder kan doorgroeien zoeken wij enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Als ICT Consultant help je organisaties te ontzorgen als het gaat om ICT en automatisering. Je houdt je bezig met het ontwerpen, implementeren en migreren van netwerk en systeemomgevingen van onze klanten. Systeembeheer van Microsoft en Apple-oplossingen, netwerkbeheer maar ook het stroomlijnen van ICT-processen en bemiddeling tussen ICT-leveranciers of Cloud providers hoort bij je dagelijkse werkzaamheden. Een goede beveiliging van data, het werken op afstand en/of 24/7 bereikbaar zijn maak jij daarmee mogelijk voor onze klanten.

Voor deze functie werk je voornamelijk op locatie bij onze klanten, welke gevestigd zijn in de regio De Kempen (Eersel, Bladel, Reusel, Hapert, Knegsel, Vessem, Bergeijk, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven) maar ook Valkenswaard, Veldhoven en Eindhoven.

Herken jij dit?

 • Kom jij misschien uit de Kempen?
 • Meerdere jaren ervaring met analyseren en oplossen van complexe netwerk- en serverproblemen
 • Kennis van en ervaring met MS Windows server (2008 en hoger), Microsoft (MSCA, MCSE, MCITP), VMware (VCP, VCAP), ITIL V3; ITSM Foundation. Verder is kennis en ervaring met Fortigate, Ubiquiti en of Sophos een pré.
 • Kennis en ervaring met monitoring en het bewaken van systemen en netwerken.
 • Verder ben jij een fijne collega en een professionele en flexibele partner voor onze klanten. Je bent geduldig, stressbestendig, communicatief sterk en je voelt je verantwoordelijk voor de klanten waarvoor je werkt.
 • Je hebt een MBO+/ HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een team van topcollega’s met gevoel voor humor
 • Interessante baan met snel uitzicht op vast dienstverband
 • Prima salaris
 • Volop ruimte om te leren en ontwikkelen wat jij interessant vindt binnen ons vakgebied
 • Een platte, informele organisatie waar je inbreng en impact hebt op je werk
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en flexibele werktijden.
 • Op vrijdag ‘n biertje in onze kroeg.
 • Ruimte om frisse ideeën uit te werken naar praktijkoplossingen.
 • Persoonlijke ontwikkeling, ambitie, niet te temmen nieuwsgierigheid? We maken er werk van. Met trainingen, uitdagingen on the job en een persoonlijk ontwikkelingsbudget kun je jezelf blijven upgraden.

Geïnteresseerd?

We gaan graag het gesprek met je aan! Solliciteer direct via info@analystict.nl of bel 040- 2070007 en vraag naar Chertie Dirks of Frank Houtappels.

Laatste blogs

microsoft solutions partner modern work
Nieuws
Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work
Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk. Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn? Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben…
apple opleiding
Nieuws
Expert in Apple-Technologieën
Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional. Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week…
Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?