Administratiekantoor Marck

administratiekantoor marck

Bij Analyst ICT zijn we trots op onze samenwerking met Administratiekantoor Marck uit Bergeijk, waar we de volledige ICT-dienstverlening mogen verzorgen. Deze samenwerking begon toen Marck behoefte had aan een betrouwbaar ICT-systeem dat kon meegroeien met hun uitbreidende klantenbestand en toenemende datavereisten.

We hebben een op maat gemaakt ICT-plan geïmplementeerd dat niet alleen zorgt voor naadloze dagelijkse operaties, maar ook voldoet aan de specifieke eisen van een administratiekantoor. Dit omvat alles van het beheren van hun netwerkinfrastructuur, tot het ondersteunen van hun communicatiesystemen en het leveren van cloud-oplossingen.

De introductie van gestroomlijnde cloudservices als Microsoft 365 en Windows 365 heeft Marck in staat gesteld om hun bedrijfsvoering efficiënter te maken, waardoor ze meer tijd overhouden voor hun kernactiviteiten. Deze technologische ondersteuning helpt hen niet alleen vandaag, maar bereidt hen ook voor op toekomstige groei.

Dankzij deze samenwerking kan Administratiekantoor Marck met vertrouwen vooruitkijken, wetende dat hun ICT-infrastructuur in bekwame handen is. Bij Analyst ICT zijn we verheugd om deel uit te maken van hun reis en kijken we uit naar wat de toekomst brengt.

Klant

Administratiekantoor Marck

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie

Industrie

Dienstverlening

Organisatie grootte

15+

Plaats

Bergeijk
Mark van den Dungen
Natuurlijk!
Mark van den Dungen

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.