Bax totaalrecreatie

Kamperen begint bij Bax
Bax Totaalrecreatie

Bax Totaal Recreatie uit Bergeijk staat bekend om hun kwaliteit en innovatie in de wereld van outdoor en recreatie. Als gerenommeerde fabrikant van Unico voortenten en Falco en Baco kampeertenten en met huismerken zoals Freestyle en Mountain Oak, hebben ze hun reputatie verdiend door producten die in Bergeijk zelf ontwikkeld en geproduceerd worden. Hun ruime showroom, met een assortiment dat varieert van tenten tot outdoor kleding en barbecues, biedt voor iedere buitenliefhebber wat wils.

Analyst ICT heeft de eer om de volledige ICT-omgeving voor Bax Totaal Recreatie te verzorgen. Van de automatisering van hun kantoren tot de technologie achter hun bruisende webshop, onze diensten zorgen dat alles op rolletjes loopt. Als een van de eerste klanten van Analyst ICT heeft Bax Totaal Recreatie een speciale plek in ons portfolio en we zijn trots op de groei die we samen hebben doorgemaakt.

Een bezoek aan de showroom van Bax is niet alleen de perfecte kans om de nieuwste outdoorartikelen te ervaren, maar ook om te zien hoe naadloos de ICT-oplossingen van Analyst ICT geïntegreerd zijn. Een robuust Wifi-netwerk zorgt dat klanten en personeel altijd verbonden zijn, terwijl de geavanceerde e-commerce oplossingen een soepele online winkelervaring garanderen.

Bax Totaal Recreatie en Analyst ICT delen een passie voor kwaliteit en klantbeleving. Samen zorgen we ervoor dat de avonturiers onder ons met de beste uitrusting op pad kunnen gaan.

Klant

Bax Totaalrecreatie

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Retail

Organisatie grootte

50+

Plaats

Bergeijk
teamlid
Jos Bax

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.