Borrenbergs Groep

Totaalpartner in de afbouw
Borrenbergs

Het is met grote trots dat we bij Analyst ICT onze recente samenwerking met de Borrenbergs Groep uit Bergeijk mogen uitlichten. Dit toonaangevende bedrijf koos voor onze expertise voor de realisatie van een alomvattende ICT-transformatie.

Onze reis met de Borrenbergs Groep was een ambitieus project waarbij we al onze diensten hebben kunnen inzetten om een volledig geïntegreerde ICT-oplossing op maat te creëren. Dit project stelde ons in staat om diepgaand te begrijpen wat de groep nodig had en om een systeem te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij hun zakelijke processen en toekomstvisie.

Van geavanceerde cybersecurity tot op maat gemaakte cloudservices en efficiënt netwerkbeheer, we hebben elke hoek van hun ICT-behoeften gedekt. Het resultaat is een robuuste, schaalbare en veilige ICT-omgeving die de Borrenbergs Groep in staat stelt om met vertrouwen en efficiëntie te opereren.

Onze samenwerking met de Borrenbergs Groep is een krachtig voorbeeld van hoe Analyst ICT’s veelzijdigheid en technische expertise tastbare resultaten leveren, en hoe we ons inzetten om elk bedrijf te voorzien van de ICT-ondersteuning die het verdient.

Klant

Borrenbergs Groep

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Bouw

Organisatie grootte

30+

Plaats

Bergeijk
Jeroen Blankers
Voor de nieuwbouw overgestapt naar Analyst ICT. Ze hebben een geweldig project afgeleverd en bewezen een fijne partner voor ons te zijn.
Jeroen Blankers

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.