Brabant Deur

Garagedeuren en bedrijfsdeuren
Brabant Deur

Sinds 1993 staat Brabant Deur bekend als de specialist in hoogwaardige garagedeuren en industriële bedrijfsdeuren. Aan het einde van 2023 begon een nieuw hoofdstuk in hun geschiedenis toen ze klant werden bij Analyst ICT.

Onze eerste stap was het overnemen en analyseren van de bestaande ICT-infrastructuur. Dit stelde ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in hun werkprocessen en te identificeren waar verbeteringen mogelijk waren. Met de filosofie ‘Eerst Analyseren, dan pas Beginnen’, hebben we een solide basis gelegd voor toekomstige ontwikkelingen.

Het resultaat van onze samenwerking is een state-of-the-art cloudomgeving, gebouwd op Microsoft Azure en Windows 365, waardoor Brabant Deur nu over de flexibiliteit beschikt om overal en altijd te kunnen werken. Deze moderne aanpak heeft hun werkzaamheden niet alleen efficiënter gemaakt, maar heeft hen ook op technologisch vlak volledig bij de tijd gebracht.

Bovendien hebben we Brabant Deur volledig ontzorgd op het gebied van telefonie en connectiviteit, waardoor het project een prachtig voorbeeld is van de totaaloplossingen die we bieden. We zijn vereerd om samen te werken met Brabant Deur, een klant die onze passie voor innovatie en uitmuntende service deelt.

Klant

Brabant Deur

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Bouw

Organisatie grootte

20+

Plaats

Eindhoven
Bart van de Hoogehof
Het is voor onze mannen en vrouwen belangrijk dat zij gewoon hun werk kunnen doen en ontzorgt worden op het gebied van ICT. Analyst ICT is onze partner hiervoor!
Bart van de Hoogehof

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.