Logistiek Concurrent

Ondersteuning bij alles wat met ICT te maken heeft
546bf285367661cc769fc95c728e3ab0

Ondersteuning bij alles was met ICT te maken heeft.

Logistiek Concurrent uit Venhorst onderdeel van de AFL Groep is dé totaalaanbieder in logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Bij ons vind je alles voor magazijn en transport. Onze partner We Provide mocht voor logistiekconcurrent.nl het nieuwe platform bouwen op basis van Magento 2 Commerce. Op deze manier kwamen we in contact met logistiek concurrenten ontdekte dat er een match was. Inmiddels heeft Analyst ICT het beheer van hun ICT infrastructuur en telefonie overgenomen en ondersteunen we Logistiek Concurrent bij hun groei plannen en met alles wat met ICT te maken heeft. Sinds 2022 is Logistiek Concurrent onderdeel van Bunzl.

Klant

Logistiek Concurrent

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Logistiek

Organisatie grootte

60+

Plaats

Nederland
Hugo de Bie
Aan de hand van een gezamenlijk opgesteld plan van aanpak werken wij samen met Analist ICT als onze ICT partner voor kantoorautomatisering en infrastructuur. Analyst ICT draagt zorg voor de up time, snelheid, schaalbaarheid en veiligheid van onze systemen waarbij op persoonlijke wijze intensief contact wordt onderhouden. Dit alles aan de hand van een lange termijn visie. Wij ervaren deze samenwerking als professioneel en prettig.
Hugo de Bie

Directeur
1

Producten

Totaal aan producten in het ERP
1

Medewerkers

Totaal aantal medewerkers
1

Klant sinds

Al vele jaren een tevreden klant

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.