Groenen Grond en Sloopwerken

Specialist in het uitvoeren van grondwerk, grondzuigtechiek, totaalsloopwerk, renovatiesloopwerk en wegenbouw.
Groenen Groep

Het is met grote trots dat Analyst ICT de rol van exclusieve ICT-partner voor Groenen Grond- en Sloopwerken uit Veldhoven mag vervullen. Als bedrijf dat de kern van bouw en renovatie vormt, begrijpt Groenen het belang van een solide ICT-infrastructuur voor hun operaties. Dit nieuwe partnerschap brengt twee krachten samen; onze diepgaande kennis van ICT-integraties en de branche-expertise van Groenen.

Wij hebben de verantwoordelijkheid op ons genomen om de complete ICT-dienstverlening te beheren. Dit omvat alles, van het implementeren van geavanceerde cybersecuritymaatregelen en het ontwikkelen van cloudoplossingen tot het optimaliseren van communicatie via moderne telefoniesystemen en het beheer van hun complexe netwerken. Ons aanbod zorgt ervoor dat Groenen altijd vooroploopt met technologie die net zo dynamisch en robuust is als zij zelf.

De samenwerking tussen Groenen Grond- en Sloopwerken en Analyst ICT is gebouwd op een gedeelde visie van groei en innovatie. We staan klaar om elk nieuw technologisch hoofdstuk samen te schrijven, gericht op succes en vooruitgang. Met onze ondersteuning kan Groenen zich richten op wat ze het beste doen – het transformeren van landschappen en stedelijke omgevingen, terwijl wij zorgen voor de ICT-fundamenten die dit mogelijk maken.

Klant

Groenen Grond en Sloopwerken

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Bouw

Organisatie grootte

100+

Plaats

Veldhoven
Esther Groenen
Sinds eind 2023 maken we gebruiken van de diensten van Analyst ICT naar volle tevredenheid.
Esther Groenen

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.