Hermanides Advocaten

Met recht een winning team
Hermanides Advocaten

Bij Hermanides Advocaten weten ze dat in de rechtspraktijk niets aan het toeval overgelaten kan worden, vooral niet in de wereld van ondernemerschap, waar elk detail telt. En wanneer het onverwachte toeslaat, met name op ICT-gebied, staat Analyst ICT paraat als de betrouwbare partner om elk probleem vóór te zijn of snel op te lossen.

Voor Hermanides Advocaten hebben wij een solide Microsoft Azure Cloud omgeving met Windows365 werkplekken opgezet. Deze op maat gemaakte oplossing stelt het team in staat om hun werkzaamheden met de vereiste flexibiliteit en beveiliging voort te zetten, waar hun werk hen ook brengt. De overgang naar de cloud maakt niet alleen hun dagelijkse werkzaamheden soepeler, maar waarborgt ook de vertrouwelijkheid en integriteit van gevoelige cliëntgegevens – een absolute must in de advocatuur.

De samenwerking tussen Hermanides Advocaten en Analyst ICT symboliseert de perfecte samensmelting van juridische precisie en technologische vooruitgang, en ondersteunt Hermanides Advocaten in hun streven naar onberispelijke dienstverlening.

Klant

Hermanides Advocaten

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Werkplek

Industrie

Dienstverlening

Organisatie grootte

5+

Plaats

Eindhoven
Guido Philipsen
Wij willen een veilige werkomgeving en ontzorgt worden op het gebied van ICT.
Guido Philipsen

Advocaat / Partner

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.