Moeskops Grafisch

Ontwikkelt en produceert hoogwaardige, innovatieve verpakkingen, opbergmiddelen en presentatiemiddelen, volledig op maat.
moeskops grafisch

Moeskops Grafisch, gevestigd in Hapert, is een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit in de wereld van maatwerk verpakkingen en presentatiematerialen. Met een assortiment dat varieert van luxe Cantobox doosjes tot stalen presentaties en ringbanden, zet Moeskops Grafisch de standaard voor uitmuntendheid.

Analyst ICT heeft het genoegen gehad om Moeskops Grafisch te ondersteunen bij hun cruciale overgang naar de cloud. Deze transformatie omvatte de migratie van servers en de telefooncentrale naar een cloudgebaseerde oplossing. Nu zijn we bezig met het vervangen van hun huidige werkplekken door volledig cloudgebaseerde alternatieven, waardoor een nieuwe dimensie van flexibiliteit ontstaat voor het bedrijf. Medewerkers kunnen nu overal en altijd toegang krijgen tot hun werk, binnen een veilige omgeving.

Bovendien heeft de overstap naar de cloud het eenvoudiger gemaakt om werkplekken bij te schalen of af te schalen, wat een perfecte pasvorm biedt voor de dynamische productievereisten. Onze ‘Microsoft first’ filosofie kwam hier volledig tot zijn recht met de implementatie van Microsoft Azure en Microsoft 365.

Bent u nieuwsgierig wat de cloud kan betekenen voor uw productiebedrijf? Neem contact op met ons of praat met Bart van Elewout voor een toekomst waarin uw productiecapaciteit en creativiteit geen grenzen kennen.

Klant

Moeskops Grafsich

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Productie

Organisatie grootte

50+

Plaats

Nederland
Erik Moeskops
In juni 2021 heeft Analyst ICT een nieuwe cloud-omgeving voor ons gebouwd. Wegens omstandigheden moest deze omgeving in minder dan een maand gerealiseerd worden. Een hele klus, maar de expertise en hands-on mentaliteit van Analyst ICT heeft ervoor gezorgd dat deze uitdaging ruim voor de deadline gehaald werd. Hoewel de belangen en risico's zeker aanwezig waren, heb ik geen moment getwijfeld aan de haalbaarheid van het project en de expertise van Analyst ICT. Daarnaast is de samenwerking erg prettig. Vrijwel alle problemen worden binnen een half uur opgelost en de nazorg en support is goed in orde.
Erik Moeskops

Directeur
1

Snelheidswinst

Migratie van private naar public cloud
1

Compliancy

Voldoet aan de laatste Microsoft standaarden
1

Uitgefasseerd

Totaal uitgefasseerde servers

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.