Luxlight

Brengt het meeste daglicht in je woning.
Luxlight

De relatie met Luxlight uit Westerhoven gaat al vele jaren terug en in die verschillende jaren hebben wij voor Luxlight onder verschillende namen mogen werken. Zo was het een klant van eerste uur in 2002 van Houtappels Internet & Automatisering (wat later Tacticus ICT & More werd). Bij Luxlight gaan ze net een stapje verder als het gaat om automatisering. Door de inzet van Orbis (middleware / ERP software) zijn ze in staat om alle verschillende systemen en databases aan elkaar te koppelen en zo veel van hun bedrijfsprocessen tot automatiseren. Van offerte aanvraag tot facturatie alles loopt soepel door de verschillende systemen heen.

Luxlight is een specialist als het gaat om daglicht oplossingen. Van daglicht kan een mens nooit genoeg hebben. Het is een natuurlijk recept voor gezond, prettig en comfortabel leven waar iedereen recht op heeft. De combinatie van daglicht en buitenlucht is onovertroffen. Wij zijn als mensen ook gemaakt om buiten te zijn. Maar ook binnen, in de ruimtes waarin wij een groot deel van ons leven doorbrengen, moet er genoeg daglicht zijn. Bij Luxlight vinden ze dat iedereen het waard is om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht in zijn woning te ontvangen. Luxlight wil graag een bijdrage leveren om dat te realiseren in bestaande en nieuw te creëren woonomgevingen.

Klant

Luxlight

Diensten

Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Bouw

Organisatie grootte

30+

Plaats

Westerhoven
Adriaan Burgmans
Sinds enkele maanden de overstap gemaakt naar Analyst ICT. Een overstap van de ene leverancier naar de andere is altijd spannend. Daarom ook met elkaar goede afspraken gemaakt om de verwachtingen naar elkaar toe goed te managen. Het mag gezegd worden. De verwachtingen sluiten perfect aan bij de uitvoering. Analyst doet wat ze zegt en zegt wat ze doen. Daarnaast worden mogelijke hobbels vooraf opgemerkt en besproken. Al met al zeer tevreden!
Adriaan Burgmans

Directeur
1

Klant sinds

Zeer gewaarde klant
1

Totale opslag

Aan bedrijfsdata
1

Snelheid winst

Totale snelheidswinst!

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.