Oogenlust

Vanuit bloemenambacht geven zij invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.
oogenlust

Bij Oogenlust, een vooraanstaand bedrijf in de creatieve sector, is het essentieel dat technologie de artistieke expressie en operationele behoeften naadloos ondersteunt. Om deze reden koos Oogenlust voor Analyst ICT om hun migratie naar Office 365 te beheren, en vertrouwden ze ons ook telefonie en het netwerk- en systeembeheer toe.

Ons doel was een ICT-omgeving te creëren die zowel innovatief als efficiënt is, zonder de creatieve flow van het team van Oogenlust te onderbreken. We hebben een hybride omgeving ontworpen die de flexibiliteit van de cloud combineert met de betrouwbaarheid van on-premise oplossingen. Deze setting integreert naadloos Microsoft- en Apple-producten, waardoor een werkomgeving ontstaat die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van Oogenlust.

Deze geïntegreerde benadering zorgt ervoor dat Oogenlust gebruik kan maken van de nieuwste cloud-technologieën terwijl ze tegelijkertijd de controle behouden over essentiële on-premise resources. Het resultaat is een robuuste, schaalbare en veilige ICT-infrastructuur die Oogenlust in staat stelt zich te concentreren op wat ze het beste doen: het creëren van buitengewone visuele ervaringen.

Dankzij de deskundige begeleiding van Analyst ICT kan Oogenlust met vertrouwen naar de toekomst kijken, wetende dat hun ICT-systeem hun visie en groei ondersteunt.

Klant

Oogenlust

Diensten

Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Organisatie grootte

30+

Plaats

Eersel
Monique van Dijk
Leuk bedrijf, een echte aanrader Oogenlust heeft al jaren ervaring met ze!
Monique van Dijk

directeur
1

Klant

Aantal jaren klant
1

Werkplekken Microsoft

Microsoft ondersteuning
1

Werkplekken Apple

Apple ondersteuning

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.